חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי , (:

רשום בתפריט של ה1,500 קלוריות ליום שלארוחת צהריים צריך להוסיף סלט ירקות , ירקות מבושלים , ומרק ירקות .

אני לא אוהבת ירקות מבושלים , ולגבי המרק – אני אוכלת רק את התפוח אדמה , ואני יודעת שלא שווה לי אז אני נמנעת מזה .

לכן אני אוכלת את הארוחה רגיל פחממה וחלבון ושומן , וסלט ירקות .

האם זה בסדר שאני לא מכלילה את המרק והירקות המבושלים .. ?
    אה ועוד משהו , רשום שצריך לאכול חצי כוס פחממה מבושלת , ובכל הדיאטות שעשיתי אי פעם תמיד אכלתי כוס וירדתי מצויין ..
    השבוע למשל אכלתי תמיד כוס פחממה מבושלת וירדתי 2 קילו ו200 גרם .
    האם ניתן להמשיך כך ?

אלמוני
    לא פעיל

לגבי הארוחת צהריים זה בסדר להוסיף רק סלט העיקר שתוסיפי ירקות לארוחה לא משנה באיזה צורה. ללא ירקות המנות דיי קטנות ואת לא תשבעי…בנוסף הרבה ירקות עוזר למערכת העיכול לעבוד יותר טוב…
    לגבי הפחמימה: אני ממליצה לאכול חצי כוס כמו שרשום..יש לך 4 מנות פחמימה במהלך כל היום וכדאי להיצמד לכמות…יכול להיות שבתחילת התהליך את תרדי כי הגוף עובר שינוי אבל לתווך הארוך זה לא יעזור לך..הגוף זוכר כל מה שנכנס אליו ואם לא ראית השפעה של התוספת פחמימה השבוע יכול להיות שתיראי אותה שבוע הבא או בעתיד…בקיצר לא שווה…
    שיהיה בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

אני לא אוהבת כל כך ירקות חיים ולא מי יודע מבושלים. אבל היום, אחרי 7 שבועות כמעט, אני כל פעם מכינה לי ירקות בצורה אחרת (מוקפץ, אנטיםסטי, ברסק עגבניות,בגריל) וזה ממש טעים.
    מצאתי שאם מערבבים עם הפחמימה ביחד (אורז/קוסקוס וכו') זה גם נורא משביע. אני לא שבעה מהפחמימה אלא מהירקות המבושלים. תגדילי את המגוון. כך גם בסלטים – כל פעם אני מכניסה מרכיב אחר. מלבד זה אני עושה לי ביום לכבוד שישי סלטים חינמיים וכך אני מרגישה שיש לי מגוון לאכול. הכל בידיים שלנו.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות