חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום
    אני שוקלת לבצע ניתוח לשרוול קיבה
    יש לי להוריד 28 קג
    לא יכולה יותר
    אני בוחרת בדרך הקלה והקשה גם
    חלי אשמח אם תעני !!!
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

דרך עמוד הפייסבוק, היא תפנה אותך וודאי למשרד ותבקש ממך להשאיר הודעה.

ממליצה לך להיכנס לסיפורי ההצלחה ולקרוא את הסיפור של אמילי

אם את חושבת שניתוח זה הדרך הקלה, אם נדמה לך שנכנסים שמנים ויוצאים רזים ב-28 קילו אז את טועה.

בכל אופן, מה שלא תבחרי שיהיה לך בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

יש לך רק 28 ק”ג להוריד זה בכלל לא הרבה יחסית בשביל שתעשי ניתוח, כרגע יש לך שליטה על אייך הדברים יעשו לעומת ניתוח שאין לדעת מה יהיה…

אלמוני
    לא פעיל

גם אם תעברי את הניתוח תצטרכי בכל זאת לשנות את הרגלי האכילה שלך…אני מכירה מספר אנשים שעשו את הניתוח ולא שינו את צורת האכילה שלהם אז בחודשים הראשונים הם ירדו במשקל כי הם לא יכלו לאכול הרבה כמו שהם רגילים אבל אחרי תקופה של מספר חודשים
    כשהקיבה התחילה להחלים הם חזרו לאכול רגיל והפסיקו להרזות ואפילו השמינו חזרה…זה לא ניתוח קסם וגם איתו צריך לעבוד קשה כדי להרזות ולשמור על זה לארוך זמן….אני לא ממליצה….

אלמוני
    לא פעיל

לא חבל?! ניתוח?! כל מה שזה מצריך?! כאבים. פחד. חששות.
    אני ירדתי כבר 23 קילו אני עוד קילו מאתיים בשמירה, בפעם השנייה. הייתי שם כבר פעם אחת עזבתי את הקבוצה העליתי 4 קילו ודאגתי לחזור לשם כשזה היה 4 קילו בלבד.
    אני מאושרת, טוב לי, אני מתאמצת כדי לקבל תמורה. רק ככה מעריכים דברים. 28 קילו אפשר לבד בלי ניתוח. רק עם רצון, עשייה התמדה. תחשבי כמה כיף יהיה לך לקבל את הגוף החדש שלך אחרי שאת עובדת בשבילו. לדעת שאת עשית את זה בעצמך איזה תחושת סיפוק. :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

תחפשי את הסיפור של רז'לה אישה מדהימה מעל גיל 70 הורידה למעלה מ65 קילו!!! והיא בשמירה כבר 4 שנים!!! ואם אישה בגילה יכולה להוריד מעל 65 קילו בעצמה בלי שום ניתוח ורק עם עזרה מחלי אז כולנו יכולות!! :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לא מממליצה תהליך החלמה מאוד לא קל
    חברה שלי בחר בדרך הזאת היא כבר 3 שבועות אחרי הניתוח ועדיין יש לה המון תופעות לווואי והיא די מתחרטת על זה…
    כמו בחילות מכל דבר קטן שהיא מכניסה לפה וכו..
    בכל מקרה בהצלחה בכל דרך 🙂

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות