חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קוראים לי רתם, אני די חדשה פה וקצת עובדת עצות.
    הייתי ילדה מאד שמנה ונשארתי כזו עד גיל 15 בערך… תמיד חשבתי שיש לי חילוף חומרים איטי, שזו נטיה גנטית ועוד שלל תירוצים שהמצאתי אבל בפועל אני פשוט אוהבת לאכול. כמו שאני מכורה לאוכל ככה אני גם מפחדת ממנו..
    לאחר ילדות רוויית משמנים בחטיבת הביניים החלטתי לעשות דיאטה. ירדתי במשקל ולמרות שלא הייתי רזה כבר לא הייתי שמנה. את שנותיי האחרונות בתיכון בצבא ובאוניברסיטה העברתי בהתנדנדות בין משקל 56 למשקל 61 עם תקופות קצרות מאד בהן עליתי קצת יותר ושוב וירדתי.
    כבר שנה וחצי שיצאתי מהטווח הזה ואני לא מצליחה לחזור. גרוע מכך: אני מתקדמת בצעדי ענק מפחידים לעבר משקל השיא שלי: 75 קג. אני נמוכה וזה נראה נורא. ניסיתי בעברי שלל דיאטות, בין היתר גם את הדיאטה של חלי ממן והצלחתי בעבר להחזיק מעמד איכשהו ואומנם לא להיות רזה אבל לא להיות שמנה כמו פעם. ועכשיו אני כבר שנה לא מצליחה לשלוט על העלייה הזו במשקל שלי. אני מנשנשת ואוכלת ואין באמת סיבה אחרת לעליה במשקל. אני לא יודעת לאן נעלמה המוטיבציה שהייתה לי בעבר שעזרה לי לרדת 20 קג בגיל 16. אני לא רק מרגישה שהיא פחתה, אני מרגישה שאין לה זכר. אני מתחילה כל יום, כל שבוע וכל חודש בהחלטה על תזונה טובה יותר. אני ממש חוששת – אני לא מצליחה לעמוד בהחלטתי ליותר מיומיים ברצף. אף פעם לא הגעתי למצב כזה, לחוסר שליטה הזה. אני מבינה שאני הולכת ומעלה במשקל, ה BMI שלי מעל 25 שזה כבר נחשב עודף משקל מסכן בריאות לכל דבר, ומרבית הבגדים שלי לא עולים עליי יותר.
    אני לא יודעת מה לעשות, אני מודעת למצב ואומרת לעצמי שוב ושוב שאני חייבת לשנות את זה, ואיכשהו כשאני רואה משהו טעים אני לא עומדת בפיתוי. אומרים לא להכניס אויבים הביתה ואני אכן משתדלת להכניס מעט אבל אני לא גרה לבד וזה קשה. בנוסף לכך, גם כשאני לא מכניסה את הדבירם האלו הביתה, לפעמים החשק שלי כל כך מוגזם שאני אצא מהבית ואלך לקיוסק הקרוב כדי לקנות לי גלידה אחרי העבודה או משהו שחיתותי אחר.
    בכל יום שעובר אני אומרת שהפעם אתמיד. אפילו בתפריט של חלי (שכבר הצלחתי לעמוד בו בעבר) אני לא עומדת. זה אפילו לא עניין של רעב, אני סתם אוכלת, ממש סתם, גם כשאני לא רעבה.
    אני חסרת תקנה!
    אני כבר מפחדת להישקל…
    למישהי יש איזו עצה בשבילי, משהו שיכול לעזור לי?? בבקשה.

רתם

אלמוני
    לא פעיל

הפוסט שלך מתאר עבר עם הצלחות, נשמע שמה שחסר לך כרגע הוא הניצוץ הראשון להתניע את התהליך (מחדש).
    אין שום סיבה שזה לא יצליח, בעצמך כתבת שבעבר הצלחת לעמוד בתפריט וירדת יפה.
    את צריכה “עוגן” ואני ממליצה לך להצטרף לאחת הקבוצות שתשמור אותך במסגרת. כשאת מתחייבת את גם מחוייבת לעצמך ואין ספק שתעשי הכל לממש ולהגיע ליעד.
    סמני לך יעדים קטנים, כאלו שתוכלי לעמוד בהם: ספורט, מים וארוחות מסודרות. את לא באמת רעבה, את אוכלת מסיבות אחרות.
    אז מתחילים?

אלמוני
    לא פעיל

אני מזדהה על כול דבר שכתבת כאן, אפילו המשקלים אותו הדבר..

את חייבת תמיכה, תמיכה של אנשים שעוברים אותו הדבר ולהפנים שבריאות זה דבר ראשון. עזבי ג'ינס יפה או שמלה. בריאות!! זה משהו שאי אפשר לקנות. אני ואת.. וכולנו פה, קיבלנו מתנה מלמעלה, הוא נותן לנו את הכוח להצליח לשלוט בביריאותנו ובאיך שאנחנו נראים.

אז תעזרי אומץ
    1) כי את אישה!!! ונשים חזקות יותר 😛
    2)כי את יכולה, אז למה לא. כי תיהי אחרי זה כלכך גאה!! שזה שווה כול גרם שתעבדי עליו!
    3)כי אם סיימת תואר ראשון ואת במהלך השני, אז מה זה דיאטה??!!? פחחחחחחחח :קול: !
    ועוד דבר.. אל תשאלי את עצמך למה לא, תוכיחי לעצמך למה כן! :שמח2:

והכי חשוב, להאמין בעצמך! כי את יודעת שתצליחי. ולא רק להוריד, אלא גם להתמיד! כי את במקום הראשון בשביל עצמך ובריאותך

אני מאחלת לך בהצלחה ומעודדת אותך מכל ליבי :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מזדהה על כול דבר שכתבת כאן, אפילו המשקלים אותו הדבר..

את חייבת תמיכה, תמיכה של אנשים שעוברים אותו הדבר ולהפנים שבריאות זה דבר ראשון. עזבי ג'ינס יפה או שמלה. בריאות!! זה משהו שאי אפשר לקנות. אני ואת.. וכולנו פה, קיבלנו מתנה מלמעלה, הוא נותן לנו את הכוח להצליח לשלוט בביריאותנו ובאיך שאנחנו נראים.

אז תעזרי אומץ
    1) כי את אישה!!! ונשים חזקות יותר 😛
    2)כי את יכולה, אז למה לא. כי תיהי אחרי זה כלכך גאה!! שזה שווה כול גרם שתעבדי עליו!
    3)כי אם סיימת תואר ראשון ואת במהלך השני, אז מה זה דיאטה??!!? פחחחחחחחח :קול: !
    ועוד דבר.. אל תשאלי את עצמך למה לא, תוכיחי לעצמך למה כן! :שמח2:

והכי חשוב, להאמין בעצמך! כי את יודעת שתצליחי. ולא רק להוריד, אלא גם להתמיד! כי את במקום הראשון בשביל עצמך ובריאותך

אני מאחלת לך בהצלחה ומעודדת אותך מכל ליבי :אוהב: :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות