נחזור כמו גדולים..” (שייגעצ)
לא עדכנתי המון זמן בפורום כי בשבועיים האחרונים היו לי ירידות ממש קנטנות: לפני שבועיים 200 ג' ובשבוע שעבר 300 ג'. וממש התרגזתי, לא הבנתי למה ואיך? כי כל כך שמרתי..
בקיצור החג עבר יחסית בשלום. בערב החג פוצצתי את הצלחת שלי בסלטים מרוב שפחדתי..חח כמובן שלא ויתרתי על העוגה שלי שכללה כמויות מפלצתיות של שוקולד, שמנת, וגבינה. העוגה הזאת כמובן הייתה המותרת שלי.
היה לי קשה האמת, יותר אחרי החג עם כל השאריות אבל איכשהו הצלחתי לתמרן בינהם. אתמול כשבאתי לשקילה חשבתי שאין צ'אנס שירדתי בכלל כי גם לא ממש עשיתי ספורט כי המכון היה סגור בימי החג ואני עצלנית מידי בשביל לעשות הליכה בחוץ (הפעילות האירובית שלי במכון היא זומבה, אירובי ואם אין ברירה ואין חוג אז אליפטיקל) וגם מבחינת אוכל לא אכלתי הכי מסודר.. בקיצור, תיארתי לעצמי שלא ירדתי אבל קיוויתי שלא עליתי.
עליתי על הגולם, אמרתי לחגית המדריכה שאני מתנצלת להרוס את רצף הירידות..והנה הפתעה :המום: :המום: מסתבר שבכל זאת ירדתי. חגית ביקשה ממני לנחש. 200 ג'? 300? חצי קילו גג!? :מבולבל: הפתעה מס' 2 – מסתבר שירדתי קילו שלם!! קילו!! אני באמת הייתי בהלם…כל כך לא האמנתי שביקשתי לעלות שוב על המשקל בשביל להיות בטוחה. ואכן גם בפעם השניה – קילו!! מסתבר שיש גם הפתעות בחיים..
חצי דקה אח”כ קיבלתי סמס מהמכללה שבישר לי שקיבלתי 80 במועד ב' אחד שממש פחדתי ממנו..חחח אז בכלל השמחה הייתה כפולה! :שמח2: :שמח2:
שורה תחתונה – אחרי חודשיים בתכנית אני 6.5 קילו פחות (קצת לאט לטעמי, אבל גם לא רע בכלל) מתה כבר לסגור 10!!