חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עזבו כמה עליתי, אכלתי אותה ביג טיים!
    אהובה גרמה לי להתחייב לשני ק”ג ירידה תוך חודש (עד פסח).
    ואני כמו מטומטמת התחייבתי. הרי בחיים שלי לא ירדתי 2 ק”ג בחודש. מה עבר לי בראש? מה פתאום נכנעתי?
    גם אם אגייס את כל החשיבה החיובית שבעולם, לא אהיה במקום הזה. בחיי שמאתמול אני טוחנת את עצמי עם זה.
    אוףףףףף.
    מה שיהיה יהיה, כמה שארד ארד.
    הגיע הזמן שפעם אחת בחיים לא ארגיש מחוייבת למילה שלי נכון?
    פורים שמח
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

היי ליאת..
    בא לי לאכול אותך…(ואני רצינית) !!
    למה גישה שלילית, למה שלא תצליחי? למה שלא תתחייבי?
    אני רוצה להראות לך את אותה הודעה..בגישה אחרת..
    “ואני כמו מנצחת אמיתית שמחוייבת לתהליך התחייבתי לאהובה. בחיים שלי מעולם לא ירדתי 2 קילו בחודש, והחודש הזה אני אשבור את הדפוס הזה וכן אצליח ! אני אגייס את כל החשיבה החיובית שבעולם, ואני אצליח להגיע לשם , למקום הזה של ההצלחה, בחיי, שמאתמול אני טוחנת את עצמי עם זה, איזה כייף, זה כל היום בראש שלי, המספר הזה, 2 ק”ג עד פסח, איזה כייף יהיה לראות אותו בפסח, סביב שולחן הסדר, מה שארצה – יהיה ! הגיע הזמן שפעם אחת בחיים שלי אני אקבע את ההצלחות שלי !
    פורים שמח

אלמוני
    לא פעיל

נכון, שאולי את לא מהיורדים מהר, נכון שאת לא חייבת להרגיש מחוביית למילה. אבל דווקא היתי לוקחת את זה כאתגר. הליכה יום יום , דבקות במטרה. ופסח פחות 2 ק”ג. אבל אמרת נכון כמה שתרדי תרדי העיקר שזה יהיה כלפי מטה. המון חיזוקים ובהצלחה (:

אלמוני
    לא פעיל

לא אמרתי שיש בעייה .
    אני מאוד אוהבת אותה ויוצא לי לאכול אותה כמה פעמים ביום במקום הפחמימות ואני חוששת שעליתי למרות שהיה לי שבוע מדוגם .

השאלה אם יש מצב שהערכים לא נכונים או שזה זתם עלייה ..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות