- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
22/07/2012 בשעה 18:18 #202397
אלמוני
לא פעילאוףףף, אני שומרת ומקדימה ואז מגיע הדחף הזה ואני אומרת לעצמי שזה לא בסדר בקול הפנימי :עצוב: אבל נכנעת לדחף ואוכלת :ph34r: לפעמים זה נראה לי כמו התמכרות לסמים :מבולבל:
14/04/2019 בשעה 1:48 #202399אלמוני
לא פעילהמנחה שלנו הסביר שכל היום תלוי באיך אנחנו מתחילים את הבוקר. אם מתחילים בארוחת בוקר מתוקה ולא משביע כמו שני פתי בר או קורנפלקס עם חלב אז כל היום אחר כך נגרר עם רצון למתוק. הוא הסביר שאם מתחילים עם לחם וגבינה למשל אז הכל נראה אחרת כי הגוף מאוזן מבחינת חילוף חומרים והוא לא דורש פחמימות מיותרות (מה שאנחנו מפרשים כצורך למתוק)….
אם את אכן מתחילה במתוק, תנסי לעשות כמה ימים כמו שאמרתי ותראי אם יש תוצאות!14/04/2019 בשעה 1:48 #202401אלמוני
לא פעילמה שאני עושה זה בוחרת בחטיפים של חלי יש שם שוקולד !!! לפעמים אני אוכלת פעמים ביום למרות שהבנתי שזה לא מומלץ אבל זה זה עוזר מאוד !!! ממליצה בחום במידה ואת לא אוכלת אותם … 🙂
14/04/2019 בשעה 1:48 #202402אלמוני
לא פעילאני מכור למתוק אחרי ארוחת הצהריים. בעיקר שוקולד.
במקום להתנפל על המתוקים בארון, שמתי בו סוכריות מנטה של 7 קלוריות. כוס מים לשטיפת המליחות בפה, ואז סוכריה הם תחליף מצויין עבורי.
אחרי כמה חודשים ככה, אני כבר זקוק הרבה פחות אפילו לסוכריות.ועוד דבר לגבי ארון המתוקים – הוא עבר מקום לארון הבגדים של הבת שלי. ככה אפילו אם אני רוצה, אין בארון כלום חוץ מהסוכריות שלי. והרי להתגנב לחדר של הבת שלי ולגנוב ממתקים זה פתטי, אז אני לא מתפתה.
14/04/2019 בשעה 1:48 #202404אלמוני
לא פעיללכולנו יש דחף למשהו ולכן אנחנו כאן.
טכנית יש את הסוכריות (נדמה לי שעד חמש ביום), מסטיק
חטיף אנרגיה שהוא מנת פחמימה של אחה''צ -אפשר להחליף לארוחת ביניים אחרת בשעה שיש לך צורך למתוק, או ארטיק/קרטיב דיאט -מותר שניים עד שלושים קל' כ''א. תכיני שתיה שווה
תשתפי ותדברי על הקושי זה עוזר!
בהצלחה! 🙂 :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:48 #202406אלמוני
לא פעילבוקר טוב אורית!!
השבוע גם אני נתקלתי בדחף הזה כל יום.. יותר נכון כל שעה.. בד”כ מצליחה להתגבר על זה..
אבל השבוע – ה”זמן הזה בחודש” שיגע לי כנראה את כל המערכות בגוף, יש גם ימים כאלו 😐מסכימה עם גיא לגבי הסוכריות, לרגעי ה”משבר” אחרי ארוחת הצהריים שומרת לי כמה במגירה בעבודה.
יש עוד פתרון שהציע לנו המנחה באחת הפגישות הוא נשמע קל ומעצבן בפשטותו.. אבל בשבילי הוא עדיין קצת קשה ליישום.. אבל אין מה להפסיד מלנסות.. פעם- פעמיים- חמש פעמים.. עד שנצליח:
הוא הציע לנו לספור עד עשר לפני שמכניסים איזה “פרי אסור” שכזה..
אפשר גם לשתות כוס מים בזמן הספירה.. אפשר גם לחשוב על “כמה כדאי לי לאכול את זה – האם זה שווה את הקלוריות”שיהיה המון בהצלחה היום בשקילה!
אפשר כבר להגיד בשקט – מהיום דף חדש, לא משנה מה יהיה בשקילה! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.