חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני חודש וחצי התחלתי עבודה חדשה. אני עובדת ברשת “קופיקס” (למי שעדיין לא מכיר זה רשת חנויות מזון שהכל אבל הכל ב5 שקלים בלבד..)
    מזלי הגדול ששום דבר לא באמת מגרה אותי ליפול בתוכנית ולאכול (ויש שם דברים ממש טעימים :לשון: ) הקטע שמאז שנכנסתי לעבודה הזאת אני בלחץ עבודה כי יש המון לקוחות כל יום וההפסקה שלי רק בצהריים ממש לכמה דקות.. הפסקתי לשתות את הכמות מיים שאני צריכה ויוצא שאני מפספסת לפחות שתי ארוחות ביום..מה עושים??? איך משלבים את התוכנית בעבודה?..

שוב לי לציין שאני עדיין יורדת במקשל וכל שבוע קרוב ל900 גרם או קילו.. אבל אני מגיעה הבייתה רעבה ועד שאני ותכת לי סלט אני ממש נלמת בעצמי לא לטרוף את הדברים הראשונים שאני רואה.. מפחיד אותי שבסוף אני אעלה הכל וכפול..אגב, ירדתי המון בשלושה חודשים של תהליך-16 קילו :שמח2: :שמח2: ולעלות את זה חזרה לא בא בחשבון!!!

אלמוני
    לא פעיל

תוכלי לפרט קצת את המשמרות שלך?
    מתי את מגיעה לשם, מתי את קמה, מתי מסיימת.
    האם יש לך עבודה נוספת או לימודים?

ככה נוכל להבין באיזה שלב ביום את מתחילה את המשמרת, כמה ארוחות נשארו לך באותו הרגע וכו'

אלמוני
    לא פעיל

אני אציע ואת תשני לפי העדפות שלך..
    נניח ב6:45, לפני שאת נכנסת לנסיעה, 2 פתיבר וכוס חלב? זה חמש דקות וחשוב מאוד..
    אחכ, בערך ב-10 תאכלי (אפילו לכי דקה לשירותים) ותאכלי תמר נגיד? זה ממש קטן, ומספק אנרגיה לגוף.
    בהפסקת צהריים שלך תאכלי את הכריך ותעשי אותו משביע ממש. אגב, כמה דקות זה לא חוקי. עד כמה שידוע לי מגיע מינימום של חצי שעה הפסקה בין שעות העבודה.
    כשאת יוצאת מהעבודה תאכלי חטיף אנרגיה ותפוח למשל, שתשימי בתיק שלך כבר מהבוקר..
    וזהו, תגיעי הביתה, תכיני ארוחת ערב טובה
    שעה וחצי אחריה תאכלי לילה ותלכי לישון :אוהב:
    אז מה היה לנו כאן?
    ארוחת בוקר – בבית, 2 פתיבר וכוס חלב
    ארוחת ביניים – תמר (לשים בתיק לפני העבודה)
    ארוחת צהריים – כריך טונה נגיד (לשים בתיק לפני העבודה)
    ארוחת ביניים 2 – כריך עם ריבהחטיף אנרגיה ותפוח (לשים בתיק לפני העבודה)
    ארוחת ערב – בבית
    ארוחת לילה – בבית :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות