חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 4 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לכולנו יש תקופות שאנחנו נשברות ואוכלות הכל ומהכל.
    אבל החוכמה היא להגיד “די” ולשים גבולות ולהמשיך הלאה , להתחיל עם התוכנית כמו שצריך ולעשות רישום , ותציבי לך מטרה רק ליום אחד , אחרי שתעברי אותו תסמני לך “וי” כמו שרוסי עושה ותמשיכי הלאה … לאט לאט את תראי שאת תהיי בדרך הנכונה וגם תראי תוצאות בשקילה וגם מול המראה.
    בהצלחה מאמי
    שיהיה לך שבוע טוב , שבוע של הצלחות
    תעדכני אותי איך הולך
    משרה

אלמוני
    לא פעיל

תודה על התמיכה..הלוואי והייתי במקום הזה עכשיו..
    כרגע אנחנו מדברות על ניסיון לחזור לשם.
    שיהיה לך שבוע נפלא!

אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד מבינה את השאלה שלך וזה קורה לכולנו. אני ממליצה לך במקרה שאת בחוץ ונתקעת למצוא משהו לאכול גם אם זה שונה באופן חד פעמי מהארוחה הבאה שלך. לדוגמא יוגורט או חטיף אנרגיה די שלא יעברו יותר מ3 שעות מאז שאכלת.

אלמוני
    לא פעיל

התשובה באופן חד משמעי היא שלא מצרפים ארוחות.
    הארוחה היחידה שאת יכולה לצרף לארוחה אחרת, כמו שאורנה ענתה לך זה את המנה המותרת. שאותה את יכולה להצמיד לארוחה אחרת, או לאכול אותה בין לבין ארוחות.

אם קרה מקרה ולא אכלת במשך 6 שעות או 12 שעות או 8 שעות, אז הלכה הארוחה. את ממשיכה בתכנית. זה כאילו להוסיף חטא על חטא. את גם חוטאת בזה שלא אוכלת בזמן, ומוסיפה על זה בחיבור ארוחות. כלומר, שני הדברים אסורים.

את לא צריכה להיפגע מדברי איילה, סה”כ דיברה בציניות הידועה והמוכרת שלה.

עצה לעתיד – תחזיקי בתיק שלך שקית קטנה עם 3-4 תמרים. יכולה גם חטיף אנרגיה קטן.
    ככה גם אם קרה מקרה ולא היית במקום שאת יכולה לאכול בו, יש לך פחמימה ופרי בתיק ואת יכולה לאכול אם הגיע הזמן שלך לאכול.

תכנון מוקדם זה חלק מהתהליך. מי שלא מתכנן ולא מוכן – לא יצליח.

אלמוני
    לא פעיל

״אם היית יודעת אתמול שיש שתי חתיכות פיצה עבורך לאחרי השקילה
    האם היו שורדות את הלילה ?!״

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות