אני לא יודעת מה לעשות התחלתי לעשות (;)) את התפריט של חלע ורין אני כל פעם נופלת !!!אני לא יודעת איך לרצות את זה באמת..יש לי לרדת 10 קילו ..ירדתי לפני כמעט שנה 7 קילו והעלתי אותם בחשרה !!! ועכשיו כבר אין לי כחות !!!אףכמה כוח הוצאתי אש !!!ספורט כמו מטורפת ואכילה יותר נכונה !!! היום אני מרגישה שאני נראת בסדר ובחוץ אומרים שאני לא נראת מה שאני שוקלת !!אבל הקרובים אלי !!המשפחה אומרת שאני צריכה לחזור לאיך שהייתי אחרי שירדתי …אני אומרת לעצמי ..מחר תתחילי???יום שישי ואז שבת עזבי תתחילי מיום ראשון ..אוופפפ !!!! וכל פעם אנע כותבת לכם מחדש מקבלת חיזוק ולא יוצא מזה כלום !!!כם זה מוזר לי איך יורדים מהתהליך הזה!!! ולקבוצה אני לא יכולה להיכנס בימים זה לא מסתדר וכספית …אשמח לעזרתכם !!
אל תגידי מה את לא יכולה, תחשבי הפוך מה את כן יכולה לעשות?
לשמור על התפריט
להרחיק “אויבים”
תתחילי בקטן וזה כבר יזרום אל תתייסי לתפריט כאל משהו זמני אלה תאמצי אותו לחייך כחלק ממך
גבי הקבוצה הפורום יכול לעזור ואני בטוחה שאם תחפשי סביבך תוכלי למצא עוד מישהו שרוב אלייך ויכול להוות עבורך רשת ביטחון…
אם את צריכה עזרה ברשת תמיכה [email protected]
ויש גם בפייסבוק קבוצה שנקראת “יורדים בגדול”
והכי חשוב זה לא מה אנשים סביבך חושבים!!! מה את חושבת ואיך את מרגישה? הרי מי שצריך לחיות עם הצורה שלך והמשקל שלך זה את ולא מישהו אחר
מבינה לליבך…שתינו באותה סירה…תנסי לחשוב למה את בתוכנית, מה המטרה שלך- הרגלי אכילה, הרזיה, תמיכה…תנסי לחשוב בקטן- היום אני מתמידה בארוחת בוקר, סמניV, אח”כ בארוחה הבאה וכו'- נגמר היום והצלחת תהיי גאה בך. מהניסיון שלי יום ועוד יום ומתחילה לה שגרה…
אני כותבת לך וגם אומרת לעצמי אחרי הנפילות שלי ביומיים האחרונים…
בואי ננסה יחד, מה את אומרת…
בהצלחה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות