כבר כמעט שכחתי איך אופים עוגות כאלה עם מליון קלוריות…
פתאום הכל נראה לי מלא שומן… מקווה שהאורחים יגמרו מחר הכל ולא יישאר לי שום זכר בבית, אחרת זו סכנה….
שרי, בעניין הטיפים… אין יותר מדי פשוט ללכת לפי התכנית ולהשתדל לא לסטות. לגוון בארוחות כמה שיותר על מנת לא להישבר (ובאמת יש מתכונים נהדרים באתר ואם את קצת יצירתית אז השמיים הם הגבול..)
אישית, אני בטוחה שאני די חורגת בקלוריות של המותרת השבועית (אולי לא בהרבה אבל בטוח חורגת) אבל זה מה שמחזיק אותי… להתפרע על איזו מנה שאני אוהבת פעם בשבוע זה נותן לי מוטיבציה להמשיך. אז הירידה בטח יותר איטית, אבל בכל זאת ירידה (אני כמעט חצי שנה בתכנית).
אני באה מבית שאוכל טעים ובשפע זה דבר מרכזי. ולא קל לי, לקחתי את זה לבית שלי וזו ממש התמודדות יום יומית, אבל ברגע שרואים תוצאות הכל מתגמד!
תהנו מהשלג…. גם בשבילנו…. חשבנו שאולי הפעם יגיע גם לחיפה…. אך לא, אתמול בערב הלכתי לסרט “ביקור התזמורת”, כשיצאנו מהסרט, בכרמל, הכל היה לבן, המכוניות היו מכוסות בלבן…. אבל לא שלג, אלא ברד….
רוחלה מה ניינים???
אמממ הסיפור שלי לא כזה מסובך הייתי שמנה מגיל 0 תמיד סבלתי בגלל זה ואז בגיל 19 ולמרות שאני גרה בירושלים החלטתי לעשות את הצעד והתחלטתי לעשות דיאטה לבדי בלי קבוצה ובלי תמיכה פשוט לבד עם עצמי ירדתי עד היום 30 קילו וזה.. חח בהזדמנות אני יספר לך יותר בפירוט.. לא משהו מעניין בכל אופן חח
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות