חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יצא לי להיות בסמינר מהעבודה,בחדר עם עוד 2 בחורות ממש רעות!!!! אחת רזה להחריד היא שוקלת 45 ועוד היא הביאה משקל!!!!! ששונאת כל אחד ששוקל טיפה יותר ממה שהוא צריך,צוחקת על שמנות ובמיוחד שמנות כמוני שמביאות ירקות חתוכים,ועוד היא אוכלת שטויות,במיוחד בלילה היא דיברה עם השותפתה לחדר כמה שאני שמנה וכל השומנים שלי בולטים ואני שיחקתי אותה כאילו לא שמעתי,איזה גועל נפש אוף בא לי לבכות ממש אני מרגישה מאוד פגועה

אלמוני
    לא פעיל

בא לי לחבק אותך!! :אוהב:
    אל תתיחסי מה אכפת לך שתקפוץ לך אנורקסית מגעילה
    את התותחית כאן ואת עושה מהפך משמעותי בחיים ואין לך מה להפגע ממנה
    פשוט אל תתיחסי ותהיי עם בנות אחרות
    אני איתך ותוכלי לרשום פה מתי שתרצי ואני אענה
    :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לא שווה לאכול בגלל הטמטום שלה… תני לה להשאר בתיסכולים שלה ותמשיכי הלאה, היא סתם רעש רקע שלא שווה את ההצלחה והאושר שלך. קבלי חיבוק ממני :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יש הרבה מאוד אנשים בעולם שלגמרי לא שווים שתוציאי עליהם אנרגיה..
    אני מצטרפת לדעתה של טוטי ויכול להיות שהיא מתוסכלת בעצמה מאלף ואחת סיבות (לא שזה מצדיק…)
    פשוט תלמדי לסנן…לפעמים צריך לשים את “הכובע של הטמבל” ולא להתייחס לכל דבר…
    שימי פס ארוך ותתמקדי במטרה שלך.
    בהצלחה רבה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מרחמת על הבחורה המסכנה הזו, היא שבויה בריקנות ובודדה כך שכל מה שנשאר לה זה להשתמש במי ששונה ממנה בשביל לקבל מעט תשומת לב.
    אני מתערבת איתך שהיא בנאדם חסר בטחון ומשעמם… ואין לך מה להעלב מאחת כזו, היא לא מתקרבת לסוליות שלך.

אלמוני
    לא פעיל

וואו, מחבקת אותך חזק, רק שתדעי שהתסכול הוא שלה ולא שלך, היא אדם ריקני וחסר כל, תהיי גאה בדרך שבחרת ולכי עד הסוף, תתחזקי מזה, קבלי כוחות והמשיכי בדרכך כי זו הדרך הנכונה רק לא לברוח לאוכל… זה לא יקדם אותך

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות