חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מרגישה כל כך מגעיל. אחרי בערך שלושה שבועות שהחזקתי מעמד יפה, לפני יומיים לא הייתה לי אפשרות ללכת לקבוצה (התחייבויות אחרות) וכמובן מה קורה שלא הולכים לקבוצה? (אחרי 8 חודשים עדיין לא למדתי?????????????) התחילו חגיגות, ואני אחרי נפילה של יומיים. מרגישה רע. הימים עוברים בסדר אבל בלילה מתחילה חגיגה של אוכל, וכשמגיע הבוקר בא לי להקיא. זה קרה לי לצערי ב-2 הלילות האחרונים.

מבטיחה מהיום לחזור לעדכונים כי כנראה שזה מה שעזר לי לחזור בפעם הקודמת ובעוגנים האלה צריך להיאחז.

קראתי בימים האחרונים את העדכונים כמעט של כולכן (היה לי קשה להגיב) ורציתי להגיד כל הכבוד לכולן. בשאיפה להתחזק מכאן בימים הקרובים. בפעם הקודמת זה עבד, מקווה שזה יעבוד גם הפעם.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל שולחת לך חיבוק דב (כשם ששמי טאו טאו) 🙂 🙂 🙂
    ועכשיו אומר לך שעצם זה שאת כאן את כבר פונה לטוב שיש לתכנית הזו להציע… את לא לבד אף פעם… תשאבי מכאן כל מה שאפשר כדי לקום על הרגליים אחרי הכל מזה יומיים לעומת 3 שבועות שאת עושה עבודה.
    היומיים המסכנים האלה יהיו דבש לעומת אם תמשיכי אז תעצרי כאן ועכשיו כי שום ביס מיותר לא שווה את התחושה הרעה הזו!
    אנחנו איתך ואת כאן איתנו וכולנו כאן לחזק ולהתחזק ותאמיני בעצמך, יש לך על מה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

את תותחית !!! זה קורה לכולנו, וברור לי שתצליחי לחזור שוב להרגלים הטובים של התוכנית 🙂 אני נרשמתי לקבוצה לחודש וההתלבטות אם להמשיך היא בדיוק מהסיבה שציינת כלומר שאני אהיה תלויה בקבוצה כל חיי, אני חושבת שהקבוצה תורמת מאוד אבל קודם כל חשוב גם להצליח גם בלעדיה, הקבוצה זה בונוס ההרגלים וההחלטה הם אצלינו עוד לפני הקבוצה ! מחכה לעידכונים מאמינה ויודעת שתצליחי ! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

עמית יקרה בדיוק כמו בשיר…ישנם ימים… 🙂
    אז ישנם ימים כאלה לכולנו וזו יכולה להיות נחמתך 😉
    זה לא טיבעי שנהיה מושלמות ומחוננות לאורך כל הדרך… 😉
    החוכמה היא לדעת לקבל זאת ולהמשיך הלאה בכיף ולא בלחץ… :שמח1:
    אני מאמינה שהמינס 20 יגיע בקרוב ונחגוג איתך ביחד… :אוהב:
    נבקש מאורנה להכין כבר את השטיח האדום לכבודך 🙂
    ואת בגאוה תסתכלי רק קדימה לקראת המטרה ותאחזי בכל העוגנים שבדרך…
    מחזיקה לך אצבעות להצלחה רבה!!! :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מחכים לעדכונים השמחים שלך ובסבלנות נחכה גם לתגובות. תחשבי על ההרגשה הטובה בבוקר למחרת יום מוצלח. אז…להזדקף , לנגב את הברכיים ולהמשיך לצעוד
    בהצלחה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות