- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/07/2012 בשעה 17:25 #202624
אלמוני
לא פעילאתמול הייתה הבחינה האחרונה..חסל סדר תקופת בחינות!
אני חייבת להודות שאני גאה בעצמי על התקופה הזו שהצלחתי לעבור על הצד הטוב ביותר.
רציתי לשתף אתכם במשהו מדהים שגיליתי לגבי עצמי, :מאושר:
השבת, שכרנו דירה ברובע היהודי בירושלים ועשינו 'שבת חברות' 17 בחורות בבית אחד, כיף גדול!! אתם כמובן יכולים לדמיין לעצמכם מה הלך שם מבחינת אוכל…מלא מלא מלא מלא מלא אבל ממש מלא פיתויים!!
עוגיות, עוגות, מטוגנים, פיצוחים, חטיפים, חלות מדהימות ועד ועוד ועוד…
נחשו מה?!?! לא נגעתי בכלום!! בכל ארוחה אכלתי בדיוק מה שצריך ורק מה שמותר ונחשב 'אכיל' לפי התוכנית.
היה לי כ”כ כיף!! לא להתמקד באוכל אלא בכיף…
כמובן שחברות שלי היו כולן בהלם אחרי 3 חודשים שלא ראו אותי בהם הספקתי להוריד 18.6 ק”ג..כמה מחמאות קיבלתי :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: המחמאות האלה יותר טעימות מכל עוגת מוס שלא תהיה..המצחיק הוא שהתחלתי לדבר על חלי ממן – ופתאום חברה אחרת נכנסה לחדר ושלפה מהתיק את החוברת של חלי ממן, מסתבר שהיא נרשמה לקבוצה לפני שבוע,איזה צירוף מקרים..
אני חייבת לציין אותה לשבח – באה מסודרת מהבית, עם שקיות מדודות, חטיפי אנרגיה ואפילו פירות, שירה יקירתי, אם את קוראת את זה קבלי ח”ח – עם כוח רצון כזה עוד תגיעי רחוק..!!בקיצור ידידי, אני מאושרת אך עדיין כמו בכל שבוע חוששת לקראת השקילה, מקווה להביא עדכון משמח ביום רביעי – החזיקו לי אצבעות :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2:
14/04/2019 בשעה 1:53 #202625אלמוני
לא פעילעמדת בפניי וואחד פיתוי
כל הכבודדדדדדדד :אוהב:
חייב להצליח לך בשקילה :שמח1: את ראויה לזה
מחכה לעידכון 😉14/04/2019 בשעה 1:53 #202626אלמוני
לא פעילבאמת כל בכבוד! :שמח1:
אני מחברת את שני הארועים שציינת (סטטיסטיקה והשבת) ומעריכה שהשמחה וההנאה שלך קיבלו ערך מוסף בגלל תכנית האכילה שלך.היה לך יותר כוח להתמודד עם הבאסה של מבחנים. וכיף להיפגש עם חברות ולקבל מחמאות ומכוח המחמאות שאבת כוחות לעמוד בפני פיתויי האוכל.
התכנית משליכה על כל התחומים בחיינו.
המשיכי בשמחה ועכשיו …חופשה נעימה! :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:53 #202628אלמוני
לא פעילעשית לי חיוך על השפתיים יא “תותחית על” גיבורה שלי… כל התיאורים של הפיתויים בהתחלה לא ממש הרשימו אותי עד שהגעת לעוגת מוס, פה אמרתי זהו עכשיו אני מצדיעה לה….
אין אין אין עליך ואין מצב שאת לא רואה ירידה14/04/2019 בשעה 1:53 #202629אלמוני
לא פעילכמה שזה כייף לנצח את היצר השמן. כול הכבוד המשיכי ככה. :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:53 #202630אלמוני
לא פעילמדהימה… לבלות עם חברות במתחם סגור ומלא “חברים-אוייבים”… מגיע לך צל”ש!
בחרת להתמקד בחברה, בכיף, בהווי של הביחד ולא באוכל – כל הכבוד :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:53 #202632אלמוני
לא פעיללשמוע דברים כאלה ממש נותן השראה!! גם בתקופת לחץ של מבחנים שאני בהחלט יכולה להבין גם אני עוברת את זה וגם בחגיגה שכזאת להצליח לשמור ולא להתפתות לדברים…להגיד “ממש כל הכבוד” פשוט לא מספיק!!
זה רק מראה כמה את חזקה ויש לך יכולות ומשמעת עצמית מעל ומעבר!!!!
מחכה לעדכון שלך ביום רביעי שיהיה המון בהצלחה!!!!!14/04/2019 בשעה 1:53 #202633אלמוני
לא פעילצריך לעשות הפגנה :לאמבין: העם דורש אירועים עם ריקודים ורק מלפפונים. :מאושר:
14/04/2019 בשעה 1:53 #202635אלמוני
לא פעילכל הכבוד לך!
ומברוק על סיום הבחינות.. החופש הגיע – תענוג!
וכל הכבוד גם על העמידה בפיתויים בסופ”ש, כולנו יודעים פה כמה זה קשה, כשהכל פרוס ומוכן מול העיניים “הגדולות” שלנו.
אבל עמדת בזה וזו הרגשה נפלאה!
שיהיה לך המשך שבוע נפלא! ובהצלחה בשקילה מחר!
מחכים לעדכונים :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:53 #202636אלמוני
לא פעילכיף להכנס אחרי יומלימודים ארוך ולראות את כל התמיכה,
וכל השואלות – כן אני עדיין לומדת :מבולבל: עד סוף השבוע (כל מיני פרוייקטים שצריך להגיש..)
מקווה לא לאכזב מחר!
:אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.