בחודש האחרון אני בקושי יורדת. עולה ויורדת או לא יורדת בכלל. אני באמת לא מבינה למה. אני עושה רישום כמו שהמדריכה שלי אמרה ואני מקפידה על כמויות ועל מים. אני חושבת שאני יודעת חלקית מה הבעיה. וזה מאוד מתסכל אותי. והבנתי את זה בגלל משהו שהמדריכה אמרה. אבל אני לא יודעת מה לעשות. אני עובדת בתור מלצרית בבית קפה ובמשמרות אין לי אפשרות לאכול כל 3 שעות. כי לפעמים יש לחץ ואני לא מספיקה לעצור ולשבת ל-5 דקות ולאכול. אני מביאה איתי רק ארוחות ביניים לעבודה (פרי ואנרג'י ארוחה אחת ופרי ארוחה שנייה) ואני אוכלת כשיש קצת הפסקה בעבודה, הבעיה היא שזה לא יוצא כל 3 שעות אלא לפעמים יוצא שאני אוכלת 5 שעות אחרי ארוחת בוקר רק את הביניים הראשונה ואז את הארוחה הבאה בסוף המשמרת או לקראת סופה שזה כבר שעה וחצי או שעתיים אחרי. האם יכול להיות שבגלל שבמשמרות אני לא אוכלת כל 3 שעות אני לא רואה ירידה?? כי כל שאר השבוע שלי מדוגם! ואפילו שמתי לב שבימים שהייתי עובדת והולכת להישקל לא הייתי יורדת בכלל. זה ממש מבאס כי רק מאז שהתחלתי לעבוד שם המצב שלי ככה.. לפני זה היו לי ירידות יפות כל שבוע והייתי ממש קרובה כבר לשמירה ועכשיו זה כל הזמן רק מתרחק ממני.. מה עושים?