חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

זה התחיל מיום רביעי בערב, אבא שלי חזר מצרפת (הוא מדריך טיולים אז כל קיץ הוא נוסע 3-4 פעמים ותמיד חוזר עם דברים טעימים ומשמינים! לפני שבוע וחצי מי שזוכרת סיפרתי על כל השוקולדים שהוא הביא מבלגיה שדווקא הם הצלחתי להמנע)

אז ביום רביעי הוא חזר מצרפת והביא אותו מלא מלא מלא מלא גבינות כאלה טעימות!! כמובן שהן לא ממש דלות בשומן…הוא הביא איזה גבינה מיליון אחוזי שומן עם עשבי תיבול ושום ופה נפלתי! אני מתה על הגבינה הזאת ולא יכלתי להמנע מלמרוח אותה על לחם.. :ph34r: טעות מס' 1!!

יום לאחר מכן, נסענו לירושלים לפסטיבל חוצות היוצר, לשם דווקא הגעתי מוכנה והכנתי לי סנדוויץ שיהיה לי לארוחת ערב כדי לא להתפתות לאוכל מהדוכנים..אבל למרות זאת לקחתי ביס מהפרגית בפיתה שאח שלי קנה… טעות מס' 2!!

ביום שישי יצאתי עם חברים, והם הזמינו קינוחים! אז גם אני אכלתי וכך המותרת שתכננתי לאכול ביום שבת, נאכלה ביום שישי בערב בצורה מאוד לא מתוכננת..טעות מס' 3!

אתמול יום שבת, בארוחת צהריים אכלתי קצת יותר מידי פחממות..לדעתי כמות של כוס בערך ולא ה-3-4 כפות שבדרך כלל אני לוקחת, שכחתי להכין סלט ירקות ביג מיסטייק! וכפית מהגלידה שקניתי ותכננתי לאכול כמותרת (שאסור היה לי לאכול כי יצא שאכלתי מותרת ביום שישי) טעות מס' 4 + טעות מס' 5!

בערב נסעתי לבקר חברים, ושם יצא שאכלתי חופן קטן של פיצוחים ופרוסת עוגה קטנה שאפילו לא הייתה טעימה כל כך! :כועס: :כועס: טעות מס' 6 + 7!!! :כועס: :כועס:

אוף אני כל כך כועסת על עצמי, כי שבוע שעבר היה לי כל כך טוב וירדתי קילו, ועכשיו אני מתה מפחד מיום שלישי כי בטח עליתי איזה קילו חזרה! :סחרחורת:

הסופי שבוע האלה…חבל שאי אפשר לדלג עליהם…

אלמוני
    לא פעיל

איך אפשר בלי שישי+שבת?…………!! זה הדלק לכל השבוע
    נכון מבחינת הפיתויים זה מאוד קשה,גם לי הכי קשה בסופ”ש אבל צריך לא להתפתות ולמצוא תחליפים (נשארו עוד שולשה ימים עד השקילה את יכולה לעשות תפריט כריכים)המון בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

חמודה… לקחת את כל השבוע ופרקת לנו אותו לגורמים לפי הנפילות שלך 🙂
    זאת אומרת שאת יודעת אבל בדיוק איפה היה הקושי והיכן מעדת..
    היות ואי אפשר להפריד/לוותר/לדלג על סוף השבוע בואי נחליט שפשוט נקבל אותו באהבה ונתפנק בשישי או בשבת על המותרת.
    ללמוד להגיד לא תודה (כן גם לאבוש שמביא שוקולד וגבינות), לצאת עם כריך כשאת יודעת שתיפגשי עם דוכנים ופיצוחים ממש לא חברים שלך.
    והכי הכי חשוב לא לכעוס על עצמך כי רק אם תאהבי את עצמך תוכלי לחזור למסלול.
    יאללה חיוך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אז למרות כל הפאקים..מי היה מאמין שאני בכלל ארד השבוע !! ובכל זאת, הפתעתי את עצמי ו..700 גרם פחות!! אני פשוט לא מאמינה!! חח ואני גם קצת כועסת כי אני יודעת שאם לא כל המעידות האלה זה בטח היה קילו פחות!
    אבל בהחלט קיבלתי וואחד מוטיבציה! ויאללה ממשיכים לשבוע נוסף! :שמח1: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

פשוט קחי את עצמך בידיים – מתוך מקום אמיתי של דאגה לעצמך. כשזה בא ממקום כזה זה באמת הופך להיות “פשוט”, ולא במרכאות-באמת!

:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    ואחרי ירידה של 700 גר' יש לך גם פווווש לקו הזינוק לשבוע מוצלח!
    כל הכבוד..!

אלמוני
    לא פעיל

אז שהטעויות הללו לא תשבנה לך על הכתפיים או הלב כמו משקולת של 7 קילו!
    סביר להניח שלמרות המעידות האלה, עדיין תראי ירידה בשקילה הבאה כי נשמע שהיית פעילה בשבוע הזה וזה שורף אנרגיות!
    הכי טוב לכפר על זה בהליכה טובה! לכי על זה, למה את מחכה?

תוספת להודעה המקורית ותזכורת לעצמי:
    לקרוא את כל התגובות! כתבתי לך “סביר שתרדי” ולא ראיתי את התגובה שלך שבה סיפרת שאכן ירדת! שמחה לגלות שתחושת הבטן שלי נכונה!

אלמוני
    לא פעיל

היי
    אני לא יודעת איך אבא שלך נראה,ומה מצבו הבריאותי
    אבל כולנו יודעים שגבינות שמנות ושוקולדים עתירי קלוריות
    לא בריאים לאף אחד
    אולי כדאי לשתף את אבא
    ולהגיד לו שאויבים לא מכנסים הביתה
    למרות שלא כולם צריכים”לסבול” מכך שאת בתהליך הרזיה
    אבל בדיעבד
    כל המשפחה תצא נשכרת מהעובדה שלא מכניסים אויבים הביתה
    כי באמת קשה לעמוד בפיתוי