חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני שבוע וממש לא הולך לי.ירדתי רק 900 גרם וזה ברור למה. בכל ערב התפרעתי ואתמול בנוסף לרעב גם מצב רוח רע ואכלתי 3 משולשי פיצה.
    אני עובדת 3 פעמים בשבוע מ 8 בבוקר עד 6-7 בערב וקשה לי לקחת הפסקה כל 3 שעות.ואין לי אפשרות לאכול תוך כדי העבודה עצמה כי זה עם אנשים בטיפולים רפואיים.אין לי כלכך זמן לבשל המקסימום שאני מבשלת זה מרק פעם בשבוע.וכשאני מגיעה הביתה אני גמורה עייפה ומאוד מורעבת ומתנפלת על מה שיש. פרי ומעדן ממש לא משביע.בערב זה בלתי אפשרי אני רעבה. גם אם שמרתי כל היום. אני מרגישה שזה לא מספיק לי . אני מרגישה בתסבוכת כאילו אני לא מצליחה לפתור תרגיל במתמטיקה. כל היום מסתובבת עם החוברת והדפים ולא מצליחה לקלוט מה לאכול.החיים שלי עמוסים ואני לא מצליחה לתכנן כל יום מראש מה אני יאכל ומתי. וגם לא תמיד יש הכל בבית :מבולבל: האם יש עיצות? למישהו בעלי עומס יומיומי…

אלמוני
    לא פעיל

שומעים את העומס ובתסכול/ לחץ מההודעה שלך.
    דבר ראשון לרדת 900 גרם בשבוע זה מצויין!! הלוואי עליי 900 גרם בשבוע.
    דבר שני – עניין של בחירה.
    כולנו עמוסים בדבר זה או אחר. ילדים, משפחה, עבודה, לימודים, זוגיות, סתם בלבלות עם עצמך..
    ההתחלה תמיד קשה.
    אני זוכרת שגם לי לא היה פשוט להתחבר ולהתחיל את הדיאטה פיקיס.
    לקח זמן להתאפס על התחליפים, על האוכל, על המצב שאני מרגילה את הגוף לקבל מנות קטנות(!!) כל 3 שעות..

אני זוכרת שהמנחה שלי המליצה בהתחלה לעשות את התפריט כמו שהוא, בלי להתחכם. כתוב לחם אז לחם, כתוב חטיף אז חטיף, בלי תחליפים.
    וככל שנכנסים יותר לתוכנית, אפשר לשחק עם התחליפים.

אל תתייאשי. את רק בהתחלה.
    תתכנני לך יום קודם, את היום הבא, אפילו תכיני לך חלק בקופסאות, אם יש צורך.
    את תראי שמשבוע לשבוע את מסתדרת יותר, שבעה יותר, ויורדת יותר 😉

בהצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ונכון שלא כל תקופה זה נכון להצטרף לתוכנית, אבל אם כבר הצטרפת זה אומר שרצית.
    השבועות הראשונים הם מבלבלים, פתאום מעין תורה שצריך ללמוד.
    900 גרם זה מצוין.
    תרשמי לעצמך מה שאכלת
    תכיני לעצמך בתחילת השבוע ירקות מבושלים לכל השבוע
    תכיני מרק ירקות חינמי לכל השבוע
    תדאגי שבפריזר יהיה אוכל שאפשר רק להוציא ולחמם כמו קציצות דג/טבעול/ עוף וכו'.

ואם זה עדיין מוסבך ואפשר להבין שזה מסובך, תשבי עם המדריכה שלך בקבוצה היא בטוח תשמח לעשות לך קצת סדר ולהרגיע אותך.

אבל תזכרי שזה לא הוקוס פוקוס, זה תהליך ולפעמים ארוך מאד.
    צריך מוכנות, רצון והתמדה למרות הקשיים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות