חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני עובדת כל כך קשה להחליף כבר את הקידומת המטופשת הזאת – לעבור ממספר תלת ספרתי לדו ספרתי, והיו חסרים לי השבוע 100 גרם! 100 גרם אומללים!
    הורדתי 300 גרם השבוע. ואני מאוד גאה בעצמי אבל גם קצת חוששת שסופ'ש החנוכה הזה יעשה בי שמות. אני ממש מנסה לתכנן לקראתו. יש לי איזה 3 ארוחות חגיגיות – ארוחת ערב שישי, וארוחת צהריים וערב שבת. אני מציעה להביא אוכל משלי – נגיד לערב שבת אני אביא פשטידת אטריות. לערב שישי אני אדבר עם בן דוד שלי שיהיה בשר נטול שומן בשבילי לפחות, או שאני פשוט אוכל פחמימה מרובעת. והמכה הרצינית של שבת בצהריים נראה לי אני אתמודד עם מלא סלטים. אולי אני אכין משהו גם לשם.

אבל לפחות המגמה שלי היא ירידה וזה באמת מה שחשוב. מחר יש לי מבחן לסיים תקופת הכשרה א-ר-ו-כ-ה בעבודה החדשה שלי ואחרי זה אני אלך לשחות! 🙂

והבשורות הכי משמחות – חבר שלי התקבל סופסוף לעבודה בתואר שלו! אז בקרוב אצלי, ואנחנו עוד מעט הולכים לחגוג עם המותרת שלי 🙂
    ומי יודע, אולי אני עוד אוריד במשקל שבוע הבא והגולם יהיה נחמד אליי 😉

בכל מקרה אני חייבת תודה לכולכן על התמיכה על השבוע ותודה גדולה לאסנת על העידוד ל-100%. אני בעד גם השבוע :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

את ממש מקסימה
    ואלופה!
    ישר כח
    להמשיך בכל המרץ והכוחות!

בהצלחה בהחלפת הקידומת במהרה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אנייי לאומתך לא הצלחתי לעשות 100% הלך לי שבוע צולע :/
    לא זוכרת באמת מתייי הצלחתי לעשות 100% זה פשוט קשה לי הלוואי והייתי מצליחה .

אני מאוד שמחה בשבילך שהצלחת והמגמה הייתה ירידה ובנוסף ירדת קידומממת :שמח1: צריך להעריך כל ירידה . .

מקווה בשבילי שהמשקל יחייך אליי 🙁
    כי בשבוע שעבר עליתי 100 גרם .

יום קליל ושפוווי !!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות