חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי , אני בת 16 וחצי ואני בתוכנית ועושה את התפריט של ה1200. אמא שלי קבעה לי ולה ללכת לראות סרט בVIP בסינימה סיטי בשישי בערב. מי שהייתה שם יודעת שזה תענוג , יש שם אין סוף אוכל!! אני שומרת את המותרת שלי לשם, אבל אני מפחדת שאני אאבד שליטה :סחרחורת:
    ואז .. כל ה11 קילו שהשלתי מעצמי יחזרוו!! אני ממש מפחדת!! מה אתן מציעות לאכול שם? אם בכלל……. בפעם הבאה אני אבקש שלא תזמין, אבל היא כבר הזמינה ואי אפשר לבטל .. מה עושים??

אלמוני
    לא פעיל

תפריט 1200 זה לא אומר שמפסיקים לחיות:)
    את יכולה לשנות באותו היום את סדר הארוחות, או פשוט לאכול ארוחת ערב, שם, ולאחר מכן מנה מותרת..אין סיבה שמבילויי נחמד עם אמא בצפייה בסרט את תעלי 11 קילו. תתיחסי לזה כמו אירוע, תאכלי לפני כן משהו קטן שלא תבואי מורעבת, והמלצתי היא , בגלל שמנה מותרת זה 600 קלוריות! שזה המון, תוכלי לטעום מכמה דברים, רק תשלטי על הכמות..בטוחה שתצליחי,
    הכי חשוב לבוא בגישה של: ברור שאני אהיה בשליטה מלאה, זו לא פעם ראשונה שאני רואה אראה לפני אוכל טעים..ולא בגישה של: בדוק אני אפול ואתנפל על הכל, כי זו כבר לא את וחבל שזו תהיה נבואה המגשימה את עצמה.

בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

מקוה שקראת את התשובה של wbsg .. שכתבה ממש יפה.
    את יכולה להחליף ארוחות, לשמור את המותרת לערב זה ומניסיון בבופה של ה VIP יש גם מלא ירקות!! לכי על זה ותהני :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות