חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני שבוע וחצי הצטרפתי לקבוצה בשיטת חלי ממן ואני ממש מאושרת. אני מרגישה שמצאתי דרך שמתאימה לי. נסיתי לחשוב מה “יושב” לי כל כך נכון, חוץ מהמדריכה הנפלאה שאותה זימנתי לתהליך השינוי שלי וזה – שמותר להנות פה מאוכל, לגוון, שבניגוד לפעם שהייתי עושה דיאטה הייתי שונאת את השומנים ורוצה להעיפם, היום אני מרגישה כרצה למרחקים ארוכיים. ואני פשוט נהנית, מסדר היום, מהבישול, מהתכנון , מהארוחות.
    רק מודה שלפעמים לפעמים מתגנבת מחשבה – וואו יש לי 25 ק”ג להוריד, זה לא צחוק.
    באופן כללי באתי לחלי ממן ממקום של איכפתיות לעצמי ואני קצת בהיי, אבל אז שהולכת ועוברת בקניון מול מראות למיניהן אני שואלת את עצמי – מי זאת? מתי הספקתי להשמין ככה? אני פשוט מאחלת לעצמי לקראת סדר פסח שיהיה לי המון אורך רוח וסבלנות והנאה מכל התהליך!

אלמוני
    לא פעיל

כשהיא מגיעה, תחשבי כמה שנים היו עלייך אותם קילוגרמים עודפים מול השנה הקרובה שאחריה הם ככל הנראה לא יהיו אם תתמידי בתוכנית.
    שנה אחת מהחיים.. מול כל השנים שסחבת אותם.. ואז מקבלים פרופרציה.
    גם אני נבהלתי מכמות הקילגרמים שצריך להוריד ואמרתי לעצמי אוף זה המון ויקח לי הרבה זמן להוריד אז למה להתחיל בכלל… עד שהתחלתי
    ובקצב של חצי קילו לשבוע, אופס עברו 5 חודשים ואני 11 קילו פחות, בלי לשים לב, אוכלת המון, קלה יותר ב 11 קילוגרם, עושה ספורט ו… המחמאות מתחילות לזרום.
    אז יש לי עוד 10 קילוגרם להוריד, אבל כבר עכשיו זה פשוט כייף.
    אז אל תסתכלי על ה25, תכווני למטרות ביניים קטנות יותר ותהני ההצלחות הקטנות שבדרך ושיהיה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה!
    והרבה סבלנות,זה הכרחי בתהליך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אל תחשבי על הכמות דיש לך להוריד. לי יש יותר חחח.
    לאט לאט הכל יירד. עם סבלנוצ ואורך רוח.
    בהצלחה :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

איזו תמיכה, איזה כייף… באמת בינתיים רק טוב. אני נהנית מהאוכל יותר מקודם. כי אני בוחרת באוכל ולא האוכל בוחר בי. וזה מתבטא גם בהשקעה בנושא, והמשפחה שלי גם מרוויחה על הדרך…
    חג שמח ובהצלחה לכולנו. אני באמת מאמינה בדרך הזו של חלי ממן אע”פ שאני חדשה אבל מרגיש לי עוצמתי…(:

אלמוני
    לא פעיל

המון בהצלחה ואם זה מעודד גם לי יש מטען עודף שומה לשלך…
    אני חודש וחצי בתכנית ו5.400 פחות אז אל דאגה לאט לאט אוספים הצלחות ומגיעים ליעדים
    חג שמח!
    ממליצה מאד לרשום מאד עוזר! :שמח1:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות