חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 28, הגובה שלי 168. אני שוקלת היום 79.5 ק”ג. בחמישה וחצי חודשים האחרונים הורדתי 17.5 קילו. אני מקפידה על ארוחה כל 3 שעות. (6 ארוחות ביום). מרבה באכילה של ירקות, 3 פירות ביום, כל המזונות שאני אוכלת הם דלי שומן…אני משתתפת קבועה באחת הקבוצות של חלי ולא מפסידה אף מפגש,אני יודעת שאני אוכלת נכון ובריא, בנוסף אני מקפידה על שתיית מים -3 ליטרים ביום- ובכל זאת- בחודש האחרון אני דיי תקועה, אומנם אני לא עולה, ועדיין יורדת כל שבוע אבל הירידות קטנות ונעות בין 200גרם-500 גרם. אני מרגישה שאני עובדת לחינם, אני עובדת על עצמי כל כך קשה כדי לא להתפתות וליפול על מאכלים שאסורים לי ובכל זאת אני מגיעה לשקילה השבועית שלי ולא מרוצה מהתוצאה. למה זה קורה? למה הגוף מתנגד לוותר על קילוגרמים? מה יכול לעזור לי בתהליך?…אני יודעת שאני צריכה לשלב יותר פעילות גופנית…התחלתי לאחרונה לשלב קצת הליכות…

תודה וסליחה על אורך ההודעה…

אלמוני
    לא פעיל

אני במצב שלך בדיוק…. אני אחרי ירידה של 22 קילו, וכשהגעתי למשקל 80 (שזה היה לפני 5 ק”ג) גם לי היתה עצירה של איזה חודשיים ככה שהגוף ממש נאבק..
    מה שעזר לי זה שני דברים: קודם כל – פעילות גופנית. אני די מתפלאת שרק עכשיו את מתחילה לעשות ספורט… אני מתאמנת לפחות 4 פעמים בשבוע, ואני ממליצה לך בחום לעשות גם איזושהיא פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע, כל פעם 45 דקות. זה גם שורף קלוריות, גם מגביר את קצב חילוף החומרים, וגם מחטב 🙂
    עוד דבר שעזר לי היה לעבור מהתפריט של ה-1500 קלוריות ל-1200.. זה מה שהמנחה שלי המליצה לי לעשות.
    בכל מקרה את תמיד יכולה לנסות לעשות רישום ולהביא למנחה שלך.. היו מלא מקרים שהייתי סגורה על זה שאני אוכלת פיקס, בדיוק מה שצריך, ואז הייתי עושה רישום ומגלה שבאמת חרגתי בדברים ממש קטנים שלא שמתי לב אליהם או שלא הייתי מודעת בכלל לזה שאני טועה..
    אני אתן לך טיפ קטן שהמנחה שלי אמרה לי ונתקע לי בראש מאז: אם כל יום תגנבי 2 כפות גבינה (או לחילופין כל מנת פחמימה/חלבון גבינה) זה עוד 80 קלוריות ליום, כפול 7 ימים בשבוע = עוד 560 קלוריות בשבוע, שזו עוד מנה מותרת!!
    תחשבי על זה… 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי חגית..
    בבקשה הגישי למנחה שלך בשבועות הקרובים רישום מדוייק..ושלבי פעילות גופנית…רק התמדה וסבלנות…את תגיעי ליעד !
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות