- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
29/07/2012 בשעה 8:07 #203567
אלמוני
לא פעילאתמול עשיתי סדר בחדר ארונות שלי והיה לי כל כך עצוב עד שתפסתי את עצמי יושבת על המיטה ודמעות זולגות מעיני. ראיתי איפה הייתי… (מידה 36) ולאיפה הגעתי… (+40 קילו…) האם יכול להיות שהבגדים הקטנים האלו עלו עלי פעם? וכל כך קשה לי בתהליך, מבחינת הארוחות והתפריט ממש כיף לי אבל הגולם בוגד בי כל פעם מחדש. אחרי חודשיים וחצי וירידה רק של 7.5 ועם עודף משקל כל כך גדול. והשעון המתקתק של הזמן שהולך ואוזל… (המטרה שבסוף הדרך בע”ה היא להביא עוד צאצא לעולם… אבל מרכיב הגיל מתחיל כבר להלחיץ…) ואני עושה תפריט כל כך מדוייק אז למה זה כל כך לאט. למה הגוף שלי לא מקשיב לי ושורף כבר את העודפים. וכולם מהצד אומרים לי שלרדת לאט זה כי טוב והכי בריא… ובתוך תוכי אני יודעת שיש בזה משהו… אבל הזמן…. ושוב הדמעות…. סתם רציתי לשפוך את ליבי במקום שלא יודעים מי אני כי בסביביתי הקרובה אני לא יכולה לדבר גלויות (רק עם בעלי שיחיה :אוהב: אבל לו חוץ מלנחם אותי שאני בדרך ולעזור לי בבישולים אין את הכלים לעזור לי….) בעצם רק לגולם יש…. :כועס: :עצוב:
14/04/2019 בשעה 2:18 #203570אלמוני
לא פעילאני מאוד מבינה את התסכול. בהתחלה הייתי הולכת לישון וקמה בבוקר ולא מבינה אם עבדתי כל כך קשה אז למה אני עוד לא “חצי בן אדם” :המום:
אז נכון ש 7.5 ניראה מעט כשרוצים לרדת 40+ אבל אני בדיוק באותו מצב כמוך רק 5 חודשים יותר ממך בתהליך. אז היום אני פחות 21 ק”ג מה שאומר שחצי כבר מאחורי. אז להבין שכנראה לא רק שהגוף שלך מקשיב לך אלא את צריכה להקשיב לגוף שלך שאומר לך זה הקצב שטוב לי, תלכי איתי יד ביד וביחד נגיע ליעד.14/04/2019 בשעה 2:18 #203571אלמוני
לא פעילהיי משמש,
בתחילת התהליך שלי היו לי ירידות ממש לא טובות ואף עלויות ולא הבנתי למה,
עד שנעזרתי במדריכה שלי והיא הסבירה לי שדבר ראשון לא להלחיץ את הגוף ברגע שאת בלחץ לרדת הגוף בוגד בך בתור מגננה שלו.
דבר שני להבין שאת בתהליך וזה מה שחשוב לא תק' הזמן שאת יורדת, בסוף יגיע הזמן שתתני ירידות מעולות!!מאז שהפסקתי להילחץ ולומר לעצמי השבוע אני חייבת לרדת כך וכך,אלא הפנמתי שאני בתהליך והמסגרת היא זאת שחשובה הגוף שלי באמת לא בוגד בי יותר..
הרבה הצלחה,ואל ייאוש!!
14/04/2019 בשעה 2:18 #203573אלמוני
לא פעילומבינה לליבך, כאשר הגעתי לקבוצה ומסביבי דיברו על ירידות של 1200 2000 1500 ורק אני 100 גרם 400 גרם וככה חודש “רק “1900 חייבת לספר לך גם אני בתוך תוכי לא מבינה מה יש לגוף שלי למה הוא נגדי , מה הוא לא רוצה להיות בריא לא רוצה להראות טוב הרי זה לא רק בשבילי זה גם בשבילו….(חחחחחח :מאושר: ) הכן כן תיסכולים קשים.
אבל…..ואבל גדול 1900 פחות, פחות פחות ולא יותר.
הדמעות עוזרות לשחרר את המתחים זה בסדר היי חזקה הזמן יהיה לטובתך אל תשכחי שגם העודף משקל שלנו גורם לנו להרגיש מבוגרים וכבדים יותר ממה שאנחנו באמת.
כונו שוכחות שעודף משקל זוהי מחלה מסוכנת מאווד שמונעת מאיתנו המון וגורמת למחלות קשות אף יותר.
משמש היי חזקה אמונה יש לך אז גם תאמיני בעצמך.
לכול דבר בחיים יש סיבה , כחי את השליטה לידיים שלך ביחד נרד לאט ובטוח ובסוף נגיע למשקל היעד עם המון אהבה :אוהב:
דרך אגב בייתי ממליצה לך לא לשמור את הבגדים הישנים הקטנים בארון מכיון שאין דבר יותר כייף מאשר ללכת לחנות ולקנות מידה פחות מידה פחות מידה כל פעם מחדש. 😉 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.