חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם..
    חזרתי לנסות שוב את מזלי בתוכנית.
    הייתי כאן לא מזמן אבל לא הלך לי כפי שרציתי…
    אולי עכשיו זה זה..
    בינתיים המנוי לקבוצה נגמר ומכיוון שגם משם הישועה עדיין לא הגיעה, אנסה בינתיים בעצמי, מהבית ובעזרת הפורום.
    לא יודעת למה יש תקופות שזה קל ויש תקופות שזה על גבול הבלתי אפשרי. בנינו – זה לא כזה קשה לאכול עפ”י תפריט ועדיין, עם כל זה שברור לי איך אני אראה וארגיש – זה לפעמים נראה משימה בלתי אפשרית.
    עוד מעט אנחנו ניכנס לחורף (עד כמה שאפשר לקרוא לזה חורף..)
    ואני כבר במחשבות על הקיץ הבא.. עוד קיץ בלי ים? עוד קיץ של בגדים רחבים ומכוערים?? עוד קיץ בלי לצאת?
    בא לי קיץ אחר, בא לי פיצוי על כל הקייצים שהיו עד עכשיו שלא הלכתי לים ולא נהניתי והתכנסתי בתוך הבית עם האוכל ובתוך עצמי.
    רוצה שינוי..רוצה לרזות, מאוד!
    הימים שלי אפילו לא דומים לתוכנית, יותר דומים למנה מותרת אחת גדולה.. אני רוצה לאכול שפוי..
    אני אתחיל מחר בכל הכוח… חייבת את זה לעצמי.
    שבת שלום..

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה
    אל תישברי

אלמוני
    לא פעיל

יקירה, כמה מבינה אותך. גם אני קיוויתי זמן רע ליישועה ותליתי אותה בכל מיני דברים חיצוניים, במליון סוגי דיאטות שלא הצליחו, במזג האויר, בחורף בקיץ, באביב ובסתיו, הישועה היא רק אצליך וזו אפילו לא ישועה, זו רק החלטה. ובדיעבד אומר לך שהיא אפילו לא כזו קשה בקבוצות ובתפריט. כמה פעמים בשנים האחרונות הלכת לשדרג את הנייד שלך. תמיד רצית יותר טוב, יותר יפה, יותר שווה נכון? אז למה לא לשדרג את עצמך??
    למה מכשיר פלסטיק עלוב כן ואת לא?
    קחי מכאן, מהקבוצות, מהמנחות את כל התמיכה והחיזוקים שאת צריכה וצאי לדרך, עכשיו, לא מחר, לא בראשון, ממש עכשיו.
    אני בתוכנית כבר 4 חודשים, ירדתי 8 ועכשיו יותר מתמיד אני יודעת שאצליח. לא, בעצם אני כבר מצליחה.
    השבוע נזכרתי שאני אשה יפה, הרגשתי ככה והתחושה הזו הייתה שווה את הכל, המון זמן לא הרגשתי ככה. שום שוקולד או לחמניה לא שווים את התחושה הזו. לכי על זה יקירתי, זה בהשג ידך. תתפסי את זה בשתי ידיים.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

תאמיני בעצמך ובטוח תצליחי הפעם

lee maman
    מנהל בפורום

התייחסתי להודעתך אך זה עלה לי למעלה…אז הציצי (לעשות או לנסות..)
    בהצלחה מתוקה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות