חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

החלטתי לכתוב בפורם כי אני יודעת כמה טוב זה להיות בקבוצה
    הכל התחיל לפני שנתים וחצי יום אחרי היום הולדת של אחותי הגעתי לקבוצה של חלי ממן הירדות היו מדהימות אין ספק העולם זהר “אכלתי תוכנית” יום יום שעה שעה היתי על הגל ירדתי 25 קילו הגעתי לשמירה ואז טסתי לארה”ב ל4 חודשים ואז התחילה ההתפרקות מאוד השתדלתי להנות מכל העולמות מצד אחד ומצד שני לשמור עד כמה שאפשר ללכת הרבה טיילתי והיה לי קשה להיות בתוכנית מאוד רציתי לטעום מהכל.
    שם עליתי ב4 חודשים 7 קילו החלטתי שאני חוזרת לארץ ומתחילה מחדש זה כבר עוד מעט שנה מאז שחזרתי ובמקום ירידות יש רק עליה אחרי עליה וזה כבר 10 יותר
    הלב נשבר לעלות על המשקל אני לומדת בבית במקביל מה שמשאיר אותי הרבה בסביבת האוכל אני גרה עם ההורים שלא שומרים מה שמגדיל את כמות האויבים אני רואה איך הכל נהרס לי מבין הידים אני יודעת שאני רוצה לקום ולהתחיל מחדש אבל אני פשוט לא מצליחה לעשות את זה אני קמה ואחרי שבוע חוזרת לזלול
    אני אשמח לקבל איזו מילה אחת או שניים שיתנו לי כוח לחזור לגל המדהים שהיתי בו..
    תודה
    ענבל

אלמוני
    לא פעיל

ענבל היקרה, גם אני בזמן הירידה חייתי עם ההורים והפכתי אותם לחלק מהתהליך ולתומכים הנלהבים שלי…ובמקביל דאגתי לקנות את כמות הירקות שאני צריכה, בישלתי לעצמי ודאגתי שיהיה לי את כל מה שצריך…תסתכלי על עצמך במראה ותחשבי כמה את לא רוצה לחזור לשם, כמה את לא רוצה לקנות שוב בגדים גדולים ושוב לא להנות מהקיץ…קחי את הדף ותשנני אותו ותחזרי לעניינים, יש לך את כל הזמן שבעולם להנות מהתהליך שוב וכשאת לומדת בבית תשתי הרבה תה (ללא קפאין) ותנשנשי ירקות…קחי אויירף נשימה ארוכה ותדמייני איך את רוצה להראות…זה נראה נפלא ובמרחק נגיעה…אז תיכנסי למסגרת ואל תתני ל 10 קילו האלה לגדול…יש לך 15 קילו בכיס ואלו 15 יהלומים יקרים…שיהיה בהצלחה, שולחת לך חיזוקים ואנרגיה להתחיל מחדש ולעבור יום יום ביומו…ואל תשכחי לעדכן אותנו 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות