חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלושה שבועות בתוכנית בשבועיים האחרונים ממש מדייקת ורושמת!!!
    מאז הירידה החביבה בשבוע הראשון והעלייה בשבוע שאחריו אני באותו משקל…סך הכל ירדתי 600 ג”ר (אבסורד!!)אני זוכרת שבשלב כל שהוא (כשהייתי בקבוצה)נתקעתי ושלחו אותי לדיאטנית (חני) והיא לא הצליחה למצוא איפה אני טועה…
    אני מרגישה אכזבה. כן, מה אפשר לעשות זה חזק ממני.
    כבר כמה ימים שאנחנו מתנדנדים מאירוע למסיבה ואני מחזיקה את עצמי ויודעת שזה ישתלם. החיים ההם נגמרו- החיים הטובים התחילו. האמת, שבסופו של יום החזקתי מעמד ולא נשברתי זה משמח אותי היכולת הזו להגיד בגאון “לא”!
    אז אני עולה על המשקל ו…הפתעה ממש לא מרנינה…המחוג לא זז. מהר מאוד מקננות המחשבות ההן והיצר משתלט, לוחש שכולם נהנו אתמול ואכלו ושתו ורק אני הסתכלתי. האחרים הסתכלו עלי וחשבו, כל החיים היא נשמרת ובכל זאת לא יורדת…
    אני מודה, זה מביך וגם מחליש. לא את האמונה שאצליח, אלא, את עצם ההרגשה שכל החיים אני נלחמת באוכל מקבלת על עצמי חוקים ומדייקת וכלום. הגוף שלי כאילו הכריז ניצחון מוחץ, מוחץ את החלום להיות שוב במידה סבירה ולא דובה!
    בנות יקרות מה לדעתכן קורה לי ולמה אינני יכולה שתשמחו בשמחתי?
    שבוע מוצלח לכולן
    פופי

lee maman
    מנהל בפורום

פופיל'ה…
    את מרגישה את החיבוק שלי??

איזו הרגשה מובנת, אמרים מתכוונים ועושים..ומצפים לתוצאה טובה ואופס…הגולם לא נותן לנו את התוצאה שייחלנו לה…
    ואז מתחיל הדו שיח הפנימי הקבוע שלנו עם עצמנו: למה אני צריכה את זה, הנה אני לא מצליחה, אוף כמה התאפקתי אתמול ובשביל מה??
    לאכול או לא לאכול…זאת השאלה???!!!
    להמשיך או לא להמשיך זאת השאלה????!!!

(יש לי חדשות בשבילך יקירתי: הדו שיח הזה מתקיים אצלי כל הזמן: לאכול או לא לאכול…)

אז מתוקה. נכון קיבלת תגובה לא טובה מהגולם..!
    וההרגשה ממש לא נעימה (בלשון המעטה)
    ואת נזכרת שהיית תקועה גם פעם שעברה…
    ואני אומרת: מתוקה, אולי הגוף בודק אותנו??
    אולי הגוף לא ממש מאמין לנו כי “בגדנו” בו אין ספור פעמים..??
    והאם לא הרגשת סיפוק ושליטה כשכולם אכלו מה שאכלו ואת הצלחת לשלוט במה שאת מכניסה לפה??

תבדקי השבוע מה עוד את יכולה לשפר במסגרת התוכנית:
    אולי שתיה?
    האם את מודדת כמויות?
    האם יש אפשרות להוסיף קצת פעילות גופנית?
    מקפידה על כמויות השומן?

יש לך 2 אפשרויות עכשיו : או למקד את האנרגיה שלך בלמה אין תוצאות כמו שאת רוצה…
    או לאמר: מה שהיה היה, אני עסוקה בעשיה, אני מאמינה בדרך שלי ובעצמי והתוצאות יגיעו, מותר לגוף שלי גם לנוח ולבדוק..

איפה את הולכת למקד את האנרגיה שלך???

אלמוני
    לא פעיל

היי חמודה קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענקי עם נשיקה :)ולגבי מה שרשמת נכון זה מבאס אין ספק אבל כשאנחנו מגיעים לנקודה כזו לפי דעתי תתחילי לעשות “בדק בית” אם תסתכלי בהודעה שלך מה-17/11 את תראי שאת יודעת בדיוק למה זה קורה ,ואת גם יודעת שכשאת רוצה משהו מאוד את יכולה לעשות את זה כמו גדולה.אז נשמה אני שולחת לך שוב חיבוק של דב (כמו שאני נותנת לבן שלי)ושיהיה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אנחנו עדיין לא מכירות וזה זמן רב שלא ביקרתי כאן בפורום
    אבל…. ליבי ליבי איתך ומבינה על מה את מדברת אני נמצאת בקבוצה כבר כמעט 6 שנים וקרה לי מה שקורה לך ואני יכולה להגיד לך רק מנסיון ההתמדה העקשנות וכח הרצון בסופו של דבר משתלמת כי בעקשנות שלי לא לוותר ולנצח את הגולם ואת השומנים שלא רוצים לעזוב את גופי באותו מצב שבו את נמצאת הגעתי לאט לאט ל- 32 ק”ג פחות. נכון זה לקח זמן ואני עדיין בתהליך ולא מוכנה לוותר ולא מוכנה לחזור אחורה וממשיכה בעקשנות שלי (כמעט שנתיים אני מסתובבת סביב עצמי)עולה יורדת עולה יורדת ולא מוותרת זה יגיע ויגיע בגדול בינתיים נהנת מהבגדים מהמראה שמראה לי אישה אחרת מהמחמאות ומהיקפים שיורדים בינתיים ולא המשקל (גולם) תמשיכי בלי יאוש ותגיעי לתוצאה מבטיחה !
    באהבה רבה ציפי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות