חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #170372
    אלמוני
    לא פעיל

    כמה מותר לאכול מהמתכון הזה? http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=745030

    כמות הגריסים לפני בישול היא כוס, אם כך כמות של כמה גריסים מבושלים הם כמנת פחמימה בצהריים?

    תודה וחתימה טובה!
    גלית

    #170374
    אלמוני
    לא פעיל

    את המתכון המלא:

    מצרכים:

    100 גרם גריסים שטופים

    1 גזר חתוך לקוביות קטנות

    2 עגבניות קצוצות

    1 בצל שאלוט קצוץ

    1 שן שום

    2 גבעולי סלרי קצוץ

    50 גרם תרד

    10 גרם כוסברה

    10 גרם נענע

    10 גרם בזיליקום

    ציר ירקות (או מים)

    שמן זית

    מלח ופלפל

    כמון

    צ'ילי קצוץ

    אופן הכנה:

    – מכניסים לתוך סיר: שמן זית, בצל, סלרי, שום ועגבניות.

    – מטגנים כ-1 דקה ומוסיפים את הגריסים.

    – ממלאים בנוזל כפול מכמות המצרכים.

    – מביאים לרתיחה ומוסיפים את עשבי התיבול לאחר כ- 10 דקות, מתבלים על אש קטנה עד שהגריסים מוכנים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות