את המתכון המלא:
מצרכים:
100 גרם גריסים שטופים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
2 עגבניות קצוצות
1 בצל שאלוט קצוץ
1 שן שום
2 גבעולי סלרי קצוץ
50 גרם תרד
10 גרם כוסברה
10 גרם נענע
10 גרם בזיליקום
ציר ירקות (או מים)
שמן זית
מלח ופלפל
כמון
צ'ילי קצוץ
אופן הכנה:
– מכניסים לתוך סיר: שמן זית, בצל, סלרי, שום ועגבניות.
– מטגנים כ-1 דקה ומוסיפים את הגריסים.
– ממלאים בנוזל כפול מכמות המצרכים.
– מביאים לרתיחה ומוסיפים את עשבי התיבול לאחר כ- 10 דקות, מתבלים על אש קטנה עד שהגריסים מוכנים.