חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חדשה לגמרי (מהיום!)ויש לי שאלה לגבי המזון.

1. היום בארוחת הערב הוספתי לסלט נבטי אלפלפא (הכוונה היא לגבעול 'שערה' ולא לנבט עצמו אחרי שנבט)
    אח”כ עיינתי בספרון וראיתי שהנבטוטים הם תחת ההגדרה של 'פחמימות' ולא 'ירקות'
    האם הכוונה בנבט עצמו? ז”א, הנבטים שאני דברתי עליהם נחשבים כפחמימה?
    ועוד דבר: בדבר המנות- פעם אחת רשום ש3 כפות נבטוטים= מנת פחמימה ופעם אחת רשום שכוס נבטוטים= מנת פחמימה, מה מבין השנים הוא הנכון?

2. בארוחת הלילה אכלתי פולי סויה בתור מנת חלבון..
    הפולי סויה שאני אוכלת באים בתרמיל (אדממה) איך מודדים מהם חצי כוס?
    כי חצי כוס של פולים לבדם זה מין הסתם יותר בכמות מחצי כוס של פולים בתרמיל.

3. קריספיות (בתמונה למטה) הרבה יותר טעימות לי מפתית/ פירכית אורז וכו' וגם יש בה הרבה פחות קלוריות _18 קלוריות ליחידה), היא לא רשומה בתפריט אך אני מניחה שאפשר להכניס אותה.. השאלה בתור מה?

4. בארוחת בוקר רשום כי צריך לאכול מנת פחמימה ויש דוגמא של 3/4 כוס פייברוואן+מעדן אך בספרון עצמו רשום שפייברוואן= למנת פחמימה אחת
    מה מבין הסניים הוא הנכון?

תודה- תודה- תודה ובהצלחה לכולנו!!!

אלמוני
    לא פעיל

1. מצטערת, אבל לא יודעת.
    2. תשובה חלקית, את בעצם אוכלת אדממה והשאלה נשאלה כאן לפני מספר ימים. לא נתקבלה תשובה מדויקת אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה פעם אחת למדוד כמה פולים נכנסים בחצי כוס וכך בפעם הבאה לספור את כמות התרמילים שאת יכולה לאכול. זה נשמע קצת טרחה אבל אם זה משהו שאת אוכלת הרבה אז זה שווה את הבדיקה החד פעמית הזו.
    3. כפחמימה. ואם זה 18 קלוריות ליחידה אז מגיע לך 4 כמנת פחמימה.
    4. בארוחת הבוקר אוכלים פחמימה+חלבון גבינה. פייבר וואן זה אכן פחמימה, ואת יכולה להוסיף לזה מעדן עד 80 קלוריות אוכוס חלב 1% או כל דבר אחר שמופיע ברשימה של חלבון גבינה ובא לך עליו.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות