הכנתי לי לארוחת ערב סלט ממש גדול, הוספתי כמנת חלבון קופסת טונה (במים כמובן) שלמה, וכמנת פחמימה תפו”א.
הסלט מכיל הרבה ירקות, מלפפון, עגבניה, פלפל אדום וצהוב ועוד כמה ירקות גם בשביל להשביע יותר וגם לצבע…
השאלה שלי היא האם זה בסדר כארוחת ערב? זה לא יותר מדי?
כמנת שומן אני שמה רוטב או שמן זית, או מיונז… לפעמים גם מוסיפה 2-3 מלפפונים חמוצים.
זה בסדר?
תודה רבה לעונים
שבת שלום
את קופסת הטונה צמצמי לשתי כפות.
המיונז -כף מיונז 5% וזה מקביל לסלט ניסואז שבחוברת.
אני מוסיף מנה יפה של שעועית ירוקה סנפרוסט מושרת ומוקפצת על מחבת פסים עם שום ולימון.
בתיאבון
3/4 קופסת טונה במים = מנת חלבון
מנת שומן = 1 כף רוטב לייט או 1 כפית רוטב רגיל או 1 כפית שמן זית או 1 כפית מיונז או 1 כף כמוינז…
תפוח אדמה בינוני = מנת פחמימה…