חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם. בת הזוג שלי חברה בקבוצה של חלי ממן, והיא מאושרת ומצליחה שם מאוד… אני עוזר לה מהבית, בכך שאני משתתף איתה גם בדיאטה. כמובן כדי לרדת במשקל, אבל בעיקר כי אני יודע כמה זה עוזר לה. הבעיה שלי היא סדר יום מטורף, שבו אני לא מצליח לאכול שש ארוחות. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך שאמשיך בדיאטה הטובה הזאת, אך אוכל 4 ארוחות ביום, בכך שאשלב שני ארוחות יחדיו (אני יודע שלפי הכללים זה אסור)…פשוט בארוחת בוקר אני לא שובע מסנדוויץ אחד וגם הארוחת צהריים לא משביעה אותי ולאחר מכן,כשאני מגיע הביתה,היום נגמר ואני לא מגיע אף פעם לאותם שש ארוחות…אשמח לקבל פתרון כלשהו, כי מאוד חשוב לי להרזות וגם לתמוך בבת זוגתי,בכך שנשתף פעולה. תודה רבה וסליחה על ההסברים הארוכים.

אלמוני
    לא פעיל

אני עובד בתור מורה ומצליח לאכול שש ארוחות.
    בוקר שבע וחצי : מוסלי= 2 פירות חתוכים (תפוח+ תפוז) +שלוש כפות גרנולה ללא סוכר (אני מכין כמות בבית המספיקה לחודש ויותר) +יוגורט 1.5% .
    עשר :פיתה דיאטתית +גבינה בולגרית +פרוסות מלפפון ועגבניה ,הפיתה מלאה עד הסוף.
    +תפוח.
    צהריים ארוז :סלמון במחבת פסים,+פרוסות קישוא במחבת פסים+שלוש כפות אורז אדום מלא+סלט ירקות. אתה יכול לארוז הכל בצידנית קטנה ולחמם בעבודה או בדרך.
    ארבע :שתי פרוסות לחם קל כטוסט עם גבינה לבנה ועל זה כפית ריבה קלה.
    ערב : אומלט מבצל ,פלפל אדום ,קישוא +ביצה וחצי (בשניה רק הלבון) או פשטידה או סלט ניסואז (מהחוברת) +מרק +סלט (במידה וזה פשטידה או אומלט.
    לילה :כוס קטנה של גלידת פירות ביתית או שתי גלידות 33 קלוריות של פלדמן.
    התפריט שלי הוא תפריט 1800 קל' אני בתוכנית עשרה חודשים מתוכם ארבעה בשמירה.
    משה

אלמוני
    לא פעיל

התוכנית גמישה ואפשר להפוך את סדר הארוחות..
    השאלה גם האם התפריט שאוכלת חברתך מתאים לך גם,
    כי לדעתי בדר”כ נשים זה 1200 וגברים 1500. אני לא מקור
    מהימן בנושא אז כדאי לך לבדוק ואם זה באמת כך אז יש לך ארוחת עשר מלאה
    ומשביעה שאותה אתה יכול לאכול בבוקר. יש מימין תפריט 1500, אולי תציץ בו? :קול:

אלמוני
    לא פעיל

רדיק יקירי…
    באם אתה מעוניין באמת בייעוץ מקצועי אני הייתי פונה לגורם מקצועי שיטפל בך באופן אישי או באופן פרטי או באמצעות קופת חולים…אין לי את הפרטים האישיים שלך ולכן מאוד קשה לי לענות לך באופן מקצועי אישי כפי שאתה רוצה….(ייתכן שאתה צריך יותר מהתפריט של בת זוגתך ולכן אתה רעב ומצרף ארוחות)
    באופן הכי כללי שיש אמליץ לך לאכול את 4 הארוחות שאתה אוכל ולהוסיף עוד 2 קטנות…
    כי מרווח השעות וחילוף החומרים הנו הכי חשוב לתהליך הרזייה…
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות