חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר חודש בדיוק אני בתכנית המדהימה הזו שמוכיחה לי כל יום מחדש שזה אפשרי, חודש שאני בשליטה מלאה על מה שאני מכניסה לפה שלי, חודש שאני שולטת באוכל ולא הוא שולט בי, חודש שאני לא מרגישה מכורה לאוכל כמו שאני מרגישה כשאני לא במסגרת הקבוצתית, חודש שאין לי בולמוסים ואכילה רגשית ואכילה כפייתית, חודש שאני שותה כל יום שלושה ליטר מים, חודש שאני מתמידה בהליכות אפילו בימים המתישים, חודש בו אני מרגישה סוף סוף טוב עם עצמי פיזית ונפשית וחודש בו ירדתי כבר 3.5 ק״ג ועבדתי קשה בשביל כל גרם אבל משום מה בימים האחרונים הביטחון והחוזקה שלי רופפים מעט, אני מרגישה צורך לנשנש, בא לי מתוק, בא לי שוקולד ולמרות החולשה והחשקים העזים אני לא נוגעת כי אני יודעת אילו ייסורי מצפון ואיזו תחושת אכזבה מעצמי תהיה לי אחר כך ואני גם מעדיפה לחכות למנה המותרת אבל אני מרגישה שאיפשהו נעלמו לי הכוחות ומיום ליום התהליך הזה נהיה קשה יותר ויותר… אני מבלה המוווןן בפורום ושואבת מפה ים של כוחות אבל בכל זאת אני מרגישה שאני נחלשת ולמרות שעכשיו אני עוד מצליחה להחזיק את עצמי ולא לאכול מה שלא צריך לאכול, אני פוחדת שאחלש ואפול… חייבת מכם זריקת אנרגיות… בבקשה עזרו לי להחזיר את כוחותיי האבודים…. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני כבר פעם שלישית נכנסת לחלי כל פעם הורדתי 5 קילו ועזבתי וזה מבעס כי אחר כך מעלים בחזרה את כל המשקל אם לא יותר מקסימום את המנה מותרת תשמרי לרגעי משבר :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את הפרצוף העצוב מיד הפכי לשמח :שמח1:
    הרי יש לך כבר משכורת יפה על החודש הראשון!!! 😉
    תשמחי שהגעת למקום טוב של שליטה! עצם ההחלטה זה כבר משהו,עצם העשיה זה כבר משהו משהו…
    ועצם ההצלחה והתוצאה זה כבר משהו מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :מאושר:
    אל תיבהלי מהרגשת ההתרופפות והפחד, זה קורה, וזה בסדר. 🙂
    אל תשכחי שהגוף מקבל “זעזועים” של שינוי קחי את הזמן ותני לו להתרגל לאורח חיים שונה!!!
    תעברי כל יום בנפרד ותסמני וי. :שמח1:
    תתכנני מראש מה את אוכלת ותדאגי להשלים את חסר המתוק בתחליפים מעניינים וטעימים פשוט תגווני. :שמח1: לי למשל חסר מתוק ליד הקפה אז אני מכוונת שהפרי יהיה תמר וזה תחליף מצויין עבורי. :שמח1:
    את השוקולד החלפתי במעדני תענוג 0% שוקולד ווניל שאני שופכת לתבניות קרח בצורת לבבות ומקפיאה מעט וזה נותן הרגשה של שוקולד מריר ולבן…(אימצתי את הרעיון מאחת המשתתפות המקסימות שנותנת המון טיפים בפייסבוק 😉
    בכלל,תנסי את המתכונים של העוגות הטובות תיכנסי לפורום המיקצועי ותאמצי רעיונות טעימים
    שיהפכו לך את התכנית ליותר מעניינת ומגוונת… 🙂
    והכי הכי חשוב אל תתני לפחד להשתלט עלייך…תגרשיהו מהר!!! 🙂
    תגידי לעצמך בכל רגע נתון…
    אני גיבורה!!!אני שולטת!!!אני מחליטה!!!אני גאה!!!אני נראית ומרגישה הרבה יותר טוב!!!
    אני מ צ ל י ח ה !!!! :מאושר:
    מקוה שקיבלת מעט “חיזוקית” :אוהב:
    ותמיד רגע לפני…תפני אלינו!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מחזיקה לך אצבעות :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות