קודם כל שבוע טוב לכולם ובהצלחה בהמשך הדרך 🙂
אני חושבת על היום שאני לומדת .. ו..אני לא מבינה איך אני צריכה לאכול ? בים שאני לומדת אני עושה דיאטת סנדוויצ'ים אבל לא מסתדר לי לפי הזמנים 🙁 כי יש לי שעה וחצי שיעור ואז חצי שעה הפסה ואז שוב שעה וחצי שיעור אז יוצא לי לאכול כל שלוש וחצי שעות אני לא יודעת אם זה בסדר או לא ואם אני אוכל כל הפסקה כלומר כל שעה וחצי אז יצא שאני יוכאל יותר מדי לא ? מה אני עושה ?
אשמח אם תעזרו לי
אני מבינה אותך אני גם לומדת כרגע במכינה שיעור נערך כשעה וחצי … ואני מתחילה ב 8 ולפעמים מסיימת ב 16:00 או 17:00 אז מה שאני עושה זה אוכלת את התפריע הרגיל לא הסנדוויצ'ים מארגנת לי יום לפני הכל בבוקר אני קמה יותר מוקדם להספיק לאכול ארוחת בוקר ולשתות נס קפה בבית ואחר בסביבות 9:30 ל 10:30 אני מוצאת את הזמן לאכול ביניים ואח”כ בערך בסביבות 12:30 ל 13:30 אני אוכלת את הארוחת ערב (כלומר עוד סנדוויץ') ואחר כך בערך 15:30 ל 16:30 אוכלת את הארוחת ביניים וכשאני מגיעה הבייתה אני אוכלת את הארוחת צהריים (ארוחה חמה) ונשאר ארוחת לילה וזהו בעקרון צריך להיות מאד מאורגנים וככה זה עובר בקלות !
בהצלחה!!!
היי דורה :
ההמלצה שלנו היא לאכול בין שעה וחצי לשלוש !
כל אחד מאיתנו צריך לשבת ולבדוק איך הוא מסדר לעצמו את הארוחות , אז גם ובמידה ויוצא לך לאכול אחרי שעה וחצי זה בסדר גמור .
בהצלחה חלי