חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שנים של דיאטות שונות ומשונות, אחרי שעשיתי את חלי לפני שנתיים ואילוצים גרמו לי להפסיק.
    עוד הריון והכל התמסמס. חזרתי הביתה.
    אני חזקה בדרך, לא זזה ימין או שמאל! לראשונה בשנה האחרונה אני מצליחה גם להנות מהדרך ולהתמיד ועדיין, כבר נחלתי כאלו אכזבות מהגוף הזה, הוא זוכר, אוהו כמה טוב הוא זוכר ובקושי מרפה.
    למרות שאני צמודה לתפריט ההרגשה שהגוף לא מוותר לי….
    הוא מחזיק את השומן כאילו היה לו הקש האחרון להאחז בו והוא עקשן…..
    אני פחות, הרבה יותר ותרנית וסלחנית, הרבה יותר פתוחה לקבל שינויים, סתגלנית.
    זה מוזר, איך מתקיימים שני כוחות שונים בגוף אחד…כאילו יש לו לגוף התנהלות משלו..כאילו אין לי אפשרות לשנות אותו…אני מקבלת מכן פה כח שהתמדה היא המפתח. אולי לא התמדתי מספיק…
    אני מבינה מצב בו מתחילים ויורדים ויורדים עשרה עשרים ק״ג ואז נתקעים כמה חודשים….
    אבל להתחיל עם חוסר ירידה….את זה לא שמעתי מעולם….האם מישהי מכירה מצב כזה?
    מאכזב קצת אבל נקווה שיהיה הבדל בשבוע הבא…

lee maman
    מנהל בפורום

הי פודינג.
    כמה מאכזב…לעשות ולא לקבל תגובה רצויה!
    את בכלל מבינה, כמה כח יש לך?!
    איך עם כל האכזבה, את מרימה את הראש ומסתכלת קדימה?!
    תמיד היו בך כוחות כאלו??
    אין ספק שאת ניצבת מול אתגר!
    ואין ספק שדרך אתגר זה את תגלי עוד ועוד מקומות חדשים…
    לי יש משתתפת שעלתה בשבוע הראשון..ושבוע אחר כך הגוף שחרר..
    אז כפי שאמרת…את מתמידה!!
    לך יש חלום להגשים!
    ואת לא מוותרת כי מגיע לך!!!!
    מאמינה בך

אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע השביעי לתוכנית ירדתי סה”כ 2.5 קילו ולאורך כל 7 השבועות התמדתי בדיאטה ולא סטיתי מן התוכנית, שבוע שעבר עליתי 300גרם והשבוע ירדתי 100 גרם ואכלתי בדיוק לפי התפריט,אני מתעודדת בכך שקל לי לבצע את התוכנית ולמרות שירדתי בקצב של צב,ירדתי ולא עליתי (מה שהיה קורה ללא נכנסתי לתוכנית של חלי),בצעתי אלפיי דיאטות בחיי יש לי רק 7 קילו מיותרים,נראה לי שהגוף התרגל,אני לא מתייאשת,העיקר שיורדים ולא עולים!!!אצלי בענייני אוכל זה או שחור או לבן אין אפור או שאני זוללת ללא היכר ועולה במשקל או שאני בתוכנית ,אז מעדיפה לשמור על התוכנית ,לא לעלות ולרדת לאט אבל בטוח…..

אלמוני
    לא פעיל

הייתה בחלי בערך כשנה ירדה 18 קילו, כמעט בשמירה והחליטה שהיא רוצה לבד. העלתה 7 ק”ג חזרה. הצטרפה שוב וכבר חודש לא יורדת גרם. זה מתסכל. תהיי סבלנית (אני יודעת שקל להגיד), תתמידי במה שאת עושה – זה ייבוא

אלמוני
    לא פעיל

את כבר הצלחת וניצחת את הגולם כי את לא מתיאשת ועושה תוכנית… מבטיחה לך שבסוף הגולם יבין, יפנים ויראה תוצאות… אל תישברי וכשהירידה תבוא, היא תבוא בגדול ותהיה הרבה יותר טעימה ומוערכת… כי היא באה מאהבה….
    שולחת לך חיבוק מלא כוח לעוד שבוע של עשייה… קבלת?
    תעדכני איך הולך….

:)) רבקהל”ה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות