חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי תינוקת בת 3 חודשים ואין לי מי זישמור עליה כשאני רוצה לצאת להליכה של שעה.
    ובאמת שיש לי מוטיבציה ללכת ולהזיז תגוף אבל זה ממש מבאס עם העגלה ניסיתי כמה פעמים
    או שהתינוקת בוכה באמצע וצריך לחזור וזה גם גורם לי לצעוד יותר לאט
    מה אתן מציעות לי לעשות?
    ממש אובדת עצות:((

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד על הרצון לעשות משהו, ממש זמן קצר אחרי לידה.
    הנה כמה עצות ותחליטי מה מתאים לך מבחינה תקציבית/משפחתית:
    1. בייביסטר לשעה
    2. להירשם לחדר כושר שיש בו גם שירותי שמרטפות/ג'ימבורי.
    3. לבקש עזרה מהורים/דודים/גיסים ולקבוע שעה קבועה שיחליפו אותך.
    4. וזה לפי דעתי הכי חשוב- לצאת להליכה עם הילדה אפילו אם זה בקצב פחות איתי.
    בסופו של דבר הכי, אבל הכי חשוב זה תזונה. לפעמים ואני יודעת את זה מניסיון אישי, התחושה היא של הכל או כלום. אם אכלתי עוד כף אורז אז זהו הכל הלך, אם יש לי זמן רק לחצי שעה של ספורט אז זה לא שווה. אם כבר אכלתי גלידה אז מה חשוב עכשיו מים.
    לא!!!
    כל דבר שתעשי יתרום לך לתהליך, תשמרי על תזונה, תשתי הרבה מים, וכל פעם שיש לך הזדמנות תצאי להליכה, אז לפעמים יהיה לך בייביסטר ותצאי להליכת כוח, ולפעמים לא ותצאי להליכה רגועה יותר, אבל גם ההליכה הזו נחשבת. זה עוד 50-100 קלוריות יותר.
    בהצלחההה

אלמוני
    לא פעיל

1. גם חצי שעה כל יום זה יפה ויותר טוב מכלום. הילדה תגדל אז תגדילי לשעה.
    2. בתור התחלה לא חשוב אם את הולכת מהר או לאט. תגדירי לך מרחק שאת רוצה לעבוד ותשלימי אותו, לא משנה בכמה זמן.המרחק קובע , לא הזמן או המהירות.
    3. אני הולכת בטיילת ואני רואה המון הורים שעושים הליכה עם עגלות, אז קצת סבלנות, זה יצליח בסוף.
    4. תקבעי שעה קבועה 3 פעמים בשבוע, שעה שאת יכולה לארגן מישהו שיישאר עם הילדה באופן קבוע ומסודר.אימון 3 פעמים בשבוע מספיק. לא חייבים כל יום.
    5. מה לגבי שישי- שבת , אולי קל יותר לקבל עזרה בסופש?

אלמוני
    לא פעיל

יש מקומות כמו לידיס פיטניס או סטודיו C שיש להם שרות ביביסיטר לתינוק בזמן שאת עושה כושר וזה לא עולה כסף !!

אלמוני
    לא פעיל

אני שלושה שבועות אחרי הלידה הראשונה שלי שעליתי 36 קילו עשיתי הליכות עם העגלה בבוקר מוקדם כשהשמש עוד נעימה והבת שלי היתה נרדמת לה בכייף ושתינו הינו נהנות מזה והעגלה קצת מקשה על ההליכה כך שזה עוד יותר טוב וככה ירדתי עם הליכות ודיאטה 34 קילו ב8 חודשים

אלמוני
    לא פעיל

הליכה זה לא הספורט היחידי ויש עוד אופציות! למשל את יכולה לקנות דיוידי של אירובי ולעשות בבית על מזרון בזמן שהילדה ישנה ובינינו הם ישנים חלק נכבד מהיום כך שיש לך הרבה זמן לזה.
    אז אם תעשי את זה + ההליכות עם הילדה זה מצוין! אני אישית מטפלת של תינוקת מתוקה בת חמישה חודשים ואני יוצאת איתה להמון טיולים וגם מנסה לאתגר את עצמי עם העגלה בעליות קשות. בהצלחה! :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות