- This topic has תגובה 1, 21 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 11 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
04/12/2011 בשעה 8:53 #184948
אלמוני
לא פעילבוקר טוב ושבוע מוצלח למשפחת חלי ממן, בואו נפתח את השבוע עם סבב היכרות קצר ומטעין אנרגיות ! כמה רזיתם? באיזו קבוצה אתם? מה הטיפ שלכם ?
13/04/2019 בשעה 18:05 #184949אלמוני
לא פעילאני יהל, נמצאת בקבוצה של גל המדהימה בנתניה וירדתי בנתיים 5.5 ק”ג עם הפנים קדימה… :שמח2:
הטיפ שלי שהכי עוזר לי הוא להיות מאורגן מראש בכל הנוגש לאוכל וזה כולל גם לחשוב מראש מה נאכל השבוע (בעלי עושה תפריט יחד איתי מהבית וירד בנתיים 8 ק”ג), לבשל אוכל בריא וטעים, להכין את כל האוכל בשקיות לעבודה כולל נישנושים חינמיים, להקפיד על השעות כדי לא להגיע למצב של רעב שבא לטרוף הכל. וכמובן (איך שכחתי), המון המון המון מים!!
שבוע מעולה וקל לכולם… :מאושר:13/04/2019 בשעה 18:05 #184950אלמוני
לא פעילבוקר טוב לכולם,
אני נירית, בקבוצה של חלי המדהימה (בק. מוצקין), ירדתי 16,400 ק”ג ובראשון שעבר נכנסתי לשמירה.
הטיפ שלי? מחשבה = כוח – תחשבו שתצליחו להגיע למטרה, עם עשייה ורצון כי אין דבר העומד בפני הרצון.
בהצלחה ושבוע טוב.13/04/2019 בשעה 18:05 #184951אלמוני
לא פעילאני דפנה, נמצאת בקבוצה של שירלי המדהימה בכ”ס. ירדתי 6 קילו.
הטיפ שלי, הוא להכין אוכל מראש שיהיה במקרר כדאי לא “ליפול” על שטויות.
בנוסף, כול יום אני בעבודה ממלאה בקבוק מים 2 ליטר, שמה לי על השולחן וכול הזמן
מוזגת לי את הכוס במים ושותה :מאושר:
בנוסף גם גילתי לאחרונה שלהשתתף פה בפורמים זה גם עוזר להחזיק מעמד ולקחת “טיפים”, מתכונים וחיזוקים מאחרים. :אוהב:
בהצלחה!13/04/2019 בשעה 18:05 #184952אלמוני
לא פעילהי אני רחל ,נמצאת חודש וחצי בקבוצה המדהימה בטירת הכרמל עם המנחה מזליקה, עד כה ירדתי 5 ק”ג,
הטיפ שלי להצלחת התהליך-להגיע למפגשים בכל שבוע ולא לוותר, גם אם לא היה שבוע מוצלח להמשיך להגיע למפגשים כדי לקבל כוחות-זה מה שהכי עוזר לי..
13/04/2019 בשעה 18:05 #184953אלמוני
לא פעילאוסי משתתפת בקב' של איה בחיפה,ירדתי עד עכשיו34.100 ק”ג.הטיפ שלי לא לוותר למרות שקשה.להבין שנפילה היא נפילה ותמיד ניתן לקום ממנה זו רק סטיה קטנה מהשביל להצלחה.בקיצור התמדה אמונה וסבלנות -3 מפתחות עיקריים שלי בדרך להגעה למשקל היעד/שמירה
אוסי 🙂13/04/2019 בשעה 18:05 #184954אלמוני
לא פעילשבוע טוב ומבורך שמי דוריס אוחנה אני בקבוצה מה-25.10.10 בקבוצת כפר תבור התחלתי עם ענת המדריכה(מאחלת לה הרבה בריאות והחלמה מהירה )כיום המדריך שלנו איתמר החמוד,
עד כה ירדתי 19 ק”ג ומעבר למראה אני מאושרת הביטחון העצמי חזר אין ספק אני הפכתי
להיות אדם לא ממורמר ששולף ציפורניים על כל הערה, היום החיוך לא יורד לי מהפנים טוב לי
פשוט טוב לי, הטיפ שלי להאחז בכל דבר שעוזר לכם להצליח לשחזר הצלחות ולא לוותר :אוהב:
“אם קשה הדרך אין דבר כל דקה הופכת לעבר אל תביט למטה לך ישר כי בסוף הדרך יש מחר..”13/04/2019 בשעה 18:05 #184955אלמוני
לא פעילאני שירלי, מהקבוצה של מלי המדהימה מנתניה.
אני ובעלי הולכים יחד בדיוק 4 חודשים וכל אחד מאיתנו הוריד כבר 11.5 ק”ג (מה שמביא למירווח של 23 ק”ג במיטה :מאושר: )הטיפ שלי הוא להעיז לחלום ולא לשכוח לדאוג לעצמך, בדיוק כמו שאת דואגת לשאר בני המשפחה. בדיוק כמו שתעמדי עבור ילדייך או בעלך ב- 12 בלילה להכין אוכל שהם רוצים, ככה תעמדי גם עבורך ותחתכי סלט. בדיוק כמו שתמצאי זמן לעשות כביסה/לשבת עם הילד להכין שיעורים ככה תמצאי לעצמך גם 50 דקות לצאת להליכה…כמו שמגיע לכל בניי הבית מגיע גם לך ובמידה שווה!!
13/04/2019 בשעה 18:05 #184956אלמוני
לא פעילשלום,
אני מירב ואני בקבוצה של קובי מר”ג, אני חדשה בכל העניין, רק שבוע וחצי בקבוצה ורק עכשיו בפורום.אני עדיין לא מצליחה לקרוא לעצמי שמנה (רק עור עבה).
המטרה שלי להוריד לפחות 20 קילו, זאת הדיאטה הראשונה שלי ומאוד מקווה שגם האחרונה.
מקווה להיות פעילה ולהגיע להשגים במהרה.
יום נפלא13/04/2019 בשעה 18:05 #184957אלמוני
לא פעילאני איילה, אני בקבוצה של חלי בקריית מוצקין, רזיתי עד עכשיו 5.1 ק”ג ואני אחריי לידה.
הטיפ שלי הוא פשוט לעשות ספורט שאוהבים. זה מאד חשוב כחלק משינוי אורח חיים בריא, ולא רק בגלל שזה שורף אנרגיה. יש המון סוגי ספורט: ריצה, שחייה, הליכה, אירובי, ספינינג וכולי… ולשלב את זה עם פעילות אנאירובית כמו עיצוב וחיטוב, פילאטיס ומשקולות, וזה כדי שכשנגיע למשקל היעד לא הכל יהיה רופס 🙂
שבוע מצוין לכולם!13/04/2019 בשעה 18:05 #184958אלמוני
לא פעילאני רחלי,מהקבוצה בחדרה של המנחה איה המדהימה שאין לה תחליף!!!
ירדתי 45.100 ק”ג.לפני שבועיים חיתנתי בן מקסים אך הקסם שלו לא עמד מול הירידה שלי…הייתי מרכז העיניינים והמחמאות ומי שלא פגשני הרבה זמן פשוט לא היכירני.
אין הרגשה נהדרת מזו…!!!
הטיפ שלי… ללכת לאט אבל בטוח.להציב מטרות ויעדים לא גדולים ורחוקים אלא כאלה שניתן “לכבוש”לעמוד בהם ולהמשיך ליעד הבא… ומה שהכי עוזר זה לתכנן ולדאוג שיהיה תמיד מה לאכול בכל עת ובכל מקום ולהנות מהתהליך ע”י דברים טעימים ומגוונים ויש המון!!!
ותמיד לראות את הכוס המלאה ולהמשיך הלאה בראש מורם גם לאחר נפילות. איך איה אומרת???כמה כבר יש לך בכיס???!!!
בהצלחה ושבוע נפלא לכולנו! :שמח1:13/04/2019 בשעה 18:05 #184959אלמוני
לא פעילהיגיע הזמן להרים את המסך מהשם.
לפני כ13 שנה התגלת אצלי סכרת מבוגרים.
מאז עשיתי נסיונות שונים לרדת במשקל כשנקודת ההתחלה היתה 106 ק”ג.
עוד לפני שהצטרפתי קבוצות של חלי התאמנתי בחדר כושר אבל חטיפות של אוכל מפעם לפעם וריבוי בפסטה ולחם למינהו(בעיקר מלא) הביאו אותי בדצמבר שנה שעברה ל97 ק”ג אחרי שעלה לי במאמץ להגיע ל93.
כאן החלטתי להצטרף לקבוצה בקצרין בהנחיתה של מלי.
היחס שקבלתי ממלי ומהדיאטנית במוקד היה מעל ומעבר.
ביולי הגעתי לשמירה אחרי 13 ק”ג פחות ומאז ירדתי עוד שני ק”ג.
כפי שניחשתם פרט לעבודתי כמורה התחביב שלי הוא המטבח והחלטתי לשנות איתו כיוון למאכלים שיעמדו בתקן חלי אבל יהיו מגוונים. לגבי מתכון הוא המלצה בלבד וכשרון האלתור חוגג.
הטיפ שלי:
לא להתרגש מעליות במשקל,לא לחשוב על השבוע בלבד אלא לחשוב לטווח הרחוק. מדובר בדרך חיים.
כשאגיע עם משקל השמירה לחמש שנים בתוכנית אוכל להגיד שעליתי על דרך המלך וכן עזבתי את מה שטעים ומשמין מאחוריי.
משה13/04/2019 בשעה 18:05 #184960אלמוני
לא פעילאני גבריאלה מהקבוצה של קובי בטבריה. מתקדמת בצעדי ענק אל היעד המיוחל! הזמן היחיד בחיי שבו הייתי רזה היה עד גיל 4 בערך, מאז כל חיי אני בעודף משקל וכל חיי אני מסרבת להשלים עם זה. ברוך ה' בפברואר האחרון קרה לי נס והצטרפתי לחלי ממן. עד כה ירדתי 21.700 ואני מתחילה לגלות את עצמי(בכל המובנים)
מה שגרם לי לעשות את המהפך הפנימי זה קדם כל שנצמדתי לשיטה ולקבוצה וראיתי תוצאות ויחד עם זה הגיע התובנה המדהימה שרזון זה בסך הכל הדבר הכי טבעי ואידיאלי לגוף שלנו. אני יותר ויותר קולטת שאני לא רוצה שום גרם מיותר על הגוף שלי פשוט כי כשמו כן הוא! וברגע שקלטתי את זה שום דבר לא יעצור אותי
בנוסף צריך לזכור שהכוח לעשות את התהליך הזה הוא ברכה גדולה מה' והכלי לברכה זה השיטה והקבוצה. אז לדבוק במטרה ולא לוותר וגם להודות לה' על כל צעד שעשיתי קדימה ולבקש עוד…
בהצלחה לכל המקסימות13/04/2019 בשעה 18:05 #184961אלמוני
לא פעילשלום לכולם!
אני אדוה מהקבוצה של מלי המדהימה והיקרה בקרית שמונה, ירדתי עד כה 8 ק”ג.יש כל כך הרבה טיפים, אבל המשמעותיים ביותר בחיי הם:
לתכנן את הארוחות, לדאוג שתמיד יהיה אוכל במקרר, לי נורא חשוב גיוון אז לחפש מתכונים חדשים ולנסות.
אם נופלים – לקום על הרגליים ולהמשיך הלאה.
אם יש עליה במשקל – לא נורא, השכר יגיע בהמשך.
ולא לשכוח שתמיד יש למי לפנות, פה אשמח להגיד תודה למלי המנחה המדהימה שלי שמלווה אותי ותומכת כבר המון זמן (לא היו חסרות לי נפילות במשך התהליך ואני אפילו לא בחצי הדרך) וכמובן לאיה שעונה בסבלנות על כל שאלה, ואייך אפשר בלי לציין את אנשי הפורום המקסימים שנמצאים כאן אחד בשביל השניה, לטעמי אין ספק שזה חלק נכבד מההצלחה בתהליך של כל אחד ואחת מאיתנו 🙂בהצלחה לכולם והמשך שבוע טוב! 🙂
13/04/2019 בשעה 18:05 #184962אלמוני
לא פעילנעים מאוד מאוד להכיר..
אני ליטל אני בת 25 מהצפון וירדתי עד כה 19 וחצי ק”ג (עוד חצי ק”ג חוגגת 20!!)
אני לא בקבוצה, אלא עושה לבד לפי התפריטים והפורומים המדהימים האלה כאן!!
אני קוראת את כל מה שכתבתם כאן כולכן ומוצאת כל כך הרבה במשותף..
עם הקלוגרמים המיותרים השלתי מעליי את הכעסים והמירמור…ועוד כמה דברים:)
אני מאוד מרוצה , ומה שעכשיו הכי קשה לי זה להתמודד עם אנשים שאומרים “זה יותר מדי, מספיק, אם תרזי עוד זה יהיה לא יפה” וכו וכו..
הטיפ שלי הוא לשאול לשאול לשאול…. וללמוד בעל פה את התפריט:) :לשון:
שיהיה המשך שבוע קל (תרתי משמע!!!)
ליטל -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.