חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יוצא לי לקרוא פה לא מעט(אני פחות מהכותבות) אני רואה פה הרבה בנות שמציינות את הגובה והמשקל שלהן ומודה שהדברים מעט מוזרים. לאחרונה נתקלתי בשתי נערות שציינו את יחס גובהן ומשקלן ואת רצונן עוד לרדת, שבמספרים זה נשמע כמו החלום שלי. אני לא יודעת מה מבנה הגוף שלכן ולא רוצה לשפוט אבל רק תשימו לב שאתן לא מגזימות בעיקר שהסלוגן בתוכנית זו הוא לא רזון, הוא אורח חיים בריא. בחורה בגובה 1.70 שוקלת 67 ורוצה לרדת עוד עשר… שוב לא שופטת אבל תהיי שקולה בבקשה! וגם בחורה בגובה 1.65 ושזהו משקלה לא נראה לי צריכה לרדת יותר מ3 קילו גג. שוב לא באתי לשפוט אתכן ואני לא מכירה ולא באתי לתקוף רק אולי לפקוח לכן את העיניים. אל תגזימו…

אלמוני
    לא פעיל

בדרך כלל הודעות כאלו הן של בנות שאינן בקבוצה וסביר להניח שהן מחשבות את משקל היעד לפי מחשבון BMI שהוא בעייתי מאד..
    לדוגמא, הגובה שלי הוא 1.57 לפי המחשבונים אם אני אשקול כ-45 ק”ג אני עדיין אהיה בטווח המשקל התקין..
    זה לא הגיוני בעליל שאישה בת 30 אחרי לידה צריכה לשקול 45 ק”ג… אז שיקול דעת בהחלט מתבקש פה!

אלמוני
    לא פעיל

הצדק איתך, יש פעמים שהכותבות אינן בקבוצה ורק רוצות לבדוק איזה תפריט לעשות ולאיזה משקל יכולות להגיע (וכמה שהכי נמוך).
    אין כאן בפורום יעוץ והכוונה במתן תפריט.
    תפריט ניתן לקבל רק ע”י המנחה בקבוצה ולאחר שקילה. אנחנו מלמדים לאכול בריא ונכון, התהליך מוביל לירידה במשקל ואין שום סיבה שנעודד צעד כזה אצל נערות שכלל אינן בקטגוריה זו.
    תודה על הערתך/הארתך :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות