חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת חודשיים בתוכנית ואוכלת ממש לפי ההנחיות והתפריט,(אפילו לא חרגתי בקמצוץ מהתוכנית)במהלך שבוע שעבר עליתי 400 גרם והמנחה הסבירה לי שכנראה בגללהצטברות נוזלים ושאבצע רישום,השבוע עליתי על המשקל ולאכזבתי ,שוב עליתי 300 גרם המדריכה עברה על התפריט של כל מה שאכלתי וטענה שאני אוכלת לפי התוכנית ושאקצץ במלחים. המוטיבציה שלי אוזלת .אני נמצאת חודשיים בתוכנית מתמידה ואוכלת בול לפי ההנחיות ירדתי 3 קילו וכבר שבועיים עולה ללא סיבה,האם גם לכם זה קרה???מפחדת שאשבר..ואתחיל לזייף….

אלמוני
    לא פעיל

לא להישבר ולא להתייאש, אני מכירה את ההרגשה
    גם לי זה קרה לא פעם ולא פעמיים, הלכתי לפי התוכנית – ממש פלס! לא חרגתי בקמצוץ, ובנוסף עוד התאמנתי 3-4 פעמים בשבוע, וכל כך ציפיתי לירידה ופתאום ראיתי עלייה של 300 גרם, חשבתי שאני מתעלפת כשראיתי את זה, אבל שבוע או שבועיים אחר כך, הגיעה הירידה, ירידה יפה של יותר מ-2 קילו.
    הגוף שלנו נורא מוזר, קורים לו דברים שאנחנו לא מודעים אליהם, אבל אם את עושה את התוכנית, מתמידה תאמיני לי שהירידה שמגיעה לך תגיע ובגדול!
    אל תישברי ואל תתחילי לזייף, חבל להרוס את מה שאת בונה לעצמך! תאמיני לי, זה יגיע!
    שיהיה בהצלחה, ושבת שלום!

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה לומר לך שגם אני בתחילת התהליך בקושי ירדתי, אפילו בשבוע השני עליתי!!! לגוף שלי לקח זמן להתרגל, היה לו ממש קשה עם העובדה שאחרי כל השנים האלו שאני רק עולה ועולה במשקל פתאום אני מחליטה לו שאני צריכה לרדת..ואחרי שנאבקתי בו בלי סוף לבסוף הוא נכנע לי והיום יש לי ירידות כמעט כל שבוע. אז המון סבלנות, קחי את מה שהמנחה אמרה ותתייחסי ואת תראי שיבואו גם הירידות 🙂

lee maman
    מנהל בפורום

לנה יקרה…
    כן, יש רגעים כאלה…היאוש…דופק על הדלת ורוצה להיכנס…
    משכנע אותנו..ויש לו מלא כח… ומלא טיעונים “צודקים”…
    כמה רזית כבר?
    מה המטרה שלך?
    כמה את רוצה לרדת במשקל?
    האם את מתכוונת לפתוח ליאוש את הדלת?
    או אולי לגרש אותו..ולאמר לו בקול רם: אני כבר לא צריכה אותך פה!
    הפעם אני מצליחה!!!
    לא חשוב כמה זמן זה יקח לי!!
    מה את אומרת?!
    חג שמח!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות