חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לספר ולשתף בסיפור שלי.. אני בדיאטה של חלי כמעט 4 חודשיים בהם ירדתי 8 קג׳. אחרי חודשיים וחצי פשוט לא עובר שבוע שאני לא נשברת … כל פעם נופלת מחדש.. וזאת הדיאטה היחידה שהצלחתי להתמיד בה עד כה.. עולות לי מחשבות בראש כמו לקנות כדורי הרזיה לעשות דיאטות כסאח לסטות לדרכים שהם לא מועילות … במקום להתמיד בדיאטה של חלי.. חשוב לציין שירדתי בלי לעשות ספורט.. מרגישה בסוג של מערבולת רגשות שסוחפת אותי לכיוונים לא נכונים… מה עלי לעשות כדי להמשיך בדרך נכונה ????? תעזרו לי לפני שאצא לדרך לא טובה… 

אלמוני
    לא פעיל

נזי לעקוב ולבדוק מתי ואיך את נוםלת ונסי להינמע מכך על ידי התארגנות מראש.תתכנני את היום שלך ורישמי מה את אוכלת היום וככה בכל פעם שתירצי ל”תקוף” תבדקי מה מגיע לל ואז יהיה פחות “כואב”.תתמידי להגיע לקבוצה ותשאבי ממנה כוחות ומוטיבציה וככה גם מהפורום.יש לנו כלעם רק לקחת.נכוו שזה לא קל רבל תכניסי לעצמך לראש שאת יכולה כי זו דרך. … בהצלחה ועדכנע אותנו מה קורה

אלמוני
    לא פעיל

תנסי לחשוב על כל הדברים שנתנו לך את המוטיבציה להתמיד בתחילת התהליך….תציבי לך יעד חדש ומטרה לתווך הקצר…לי זה עוזר שאני לא חושבת על כל המשקל שיש לי להוריד אלא על כמה אני רוצה להוריד השבוע…הרבה יותר קל (לי לפחות…) להתמיד כשאני חושבת על התווך הקצר ומציבה לעצמי יעד שבועי ולא כולל….
    אל תתפתי לכל הכדורים והדיאטות כסאח הם 99% מהפעמים לא עוזרים ובסוף מעלים חזרה את כל מה שירדת ויותר!! חבל על המאמץ והכסף!!
    תשתדלי להוסיף פעילות גופנית ותשתי המון מים זה כלכך עוזר!!
    ותמשיכי לעדכן איך הולך לך…
    בהצלחה!!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות