חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר שבועיים או אפילו שלושה (מי בכלל סופר בתקופות כאלה) שלא עשיתי ספורט, הכוונה שלא יצאתי להליכה כמו שהייתי רגילה וכמו שאני מאוווד אוהבת.
    מלבד התרומה של ההליכה לירידה במשקל, בשבילי זו הייתה שעה ביום שאני לבד עם עצמי ועם המוסיקה. את ההשפעה על המשקל אני רואה מידי שבוע כאשר הירידות הפכות ל”זערוריות” יחסית לעבר, אבל כל עוד ישנה ירידה זה משמח אותי.
    הבעיה שהחוסר מתחיל לתת את אותותיו מבחינת הרוגע והשלווה שלי..נעשיתי מתחה ולחוצה-אומנם זה וודאי קשור לתקופת בחינות אבל רק אם הייתה לי את השעה הזו בערב, השעה הזו של לבד אני בטוחה שהייתי יותר רגועה…
    כמובן שהלחץ מגביר את החשק לאוכל-ולמזלי מצאתי נחמה בג'לי מרמולייט וארטיק 12 קל' כאשר אני אוכלת כבר יומיים ברציפות 2 מנות קטנות של ג'לי וארטיק כל יום. (זאת לא חריגה, נכון?)
    לתקופת הבחינות נשאר עוד כחודש שלם..מקווה להצליח ולהשחיל פה ושם שעה של הליכה, כי זה חסר לי, מאווווד. את האירובי שהייתי מצליחה בכל זאת לעשות פה ושם תוך כדי-קשה לי והכל בגלל שהחלקתי במדרגות, והגב שלי קצת מגביל אותי במכה ימים האחרונים..לכן הליכה נשארה האופציה הטובה ביותר.

מקווה לשבוע טוב יותר. בלי כאבי גב או חריגות…
    :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

המון הצלחה בבחינות ובתקופה הלא קלה שאת מתחילה עכשיו, אין לי ספק בכלל שתככבי במבחנים בדיוק כמו שאת מככבת בתוכנית!! :מאושר: :מאושר:
    דבר שני, אפשר לרדת במשקל גם בלי לעשות ספורט אם דובקים בתוכנית כמו שצריך אבל… אם ההליכה עושה לך כל כך טוב אני מציעה שתפני לעצמך את השעה הזו ביום, זה חשוב לשפיות שלך. ככה תוכלי להרגיש שעשית משהו עם עצמך גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית. קחי את השעה הזאת לעצמך להירגע מהתקופה הלא פשוטה בכלל שאת עוברת ואין לי ספק בכלל שזה יעזור לך לפקס את עצמך בכל התחומים ויקל עלייך להמשיך הלאה שפויה ומאושרת.
    תרגישי טוב והמון המון בהצלחה, אנחנו פה לכל תמיכה שרק תרצי :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

עוד מעט תקופת המבחנים נגמרת ואז תוכלי לחזור לספורט..אין מה לעשות יש תקופות שהספורט לא נמצא בעדיפות ראשונה ולא שניה וגם לא שלישית אבל תיזכרי שזה זמני וממש עוד מעט ניגמר…אני חושבת שאם את מרגישה שאת יותר מתוחה ולחוצה אז אולי באמת כדאי שאפילו פעם בשבוע כן תימצאי את הזמן לצאת להליכה כי אז גם תרגישי יותר טוב ותוכלי להירגע וככה גם המבחנים יעברו לך יותר טוב…
    כל הכבוד שמצאת נחמה בדברים חינמיים (אני לא חושבת שזו חריגה..) זה לא מובן מאליו שבתקופות כאלה לחוצות להצליח להישאר בתוכנית זה לא קל בכלל…כל הכבוד לך!!!
    בהצלחה מחר!!! תעדכני אותנו איך היה!! :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים תקופות של לחץ יכולות להביא אותנו לחריגה בלתי נשלטת מהתכנית . את לא במצב כזה ,את לא יכולה לקיים את התכנית במלואה. מצאת לעצמך תחליפים מצוינים לנישנושים , אני הייתי מוסיפה גם ירקות חתוכים . אני מאמינה שאת כן יכולה לצאת להתאוורר (לא חייבת לשעה שלמה גם חצי שעה) ולשנות אווירה. זה יתן לך כוח ושלוות נפש- עצם הידיעה שאת עושה משהו טוב לעצמך זה מרגיע ומשמח.
    :שמח1: בהצלחה בבחינות והמשיכי לדווח.

אלמוני
    לא פעיל

הקדשתי לכן לסטודנטיות הלומדות הודעה לפני יומיים…
    אכן תקופת המבחנים לא פשוטה, גם לי יש חרשנית פרטים בבית שאני הולכת לידה על קצות אצבעות לא להוציא אותה מהריכוז.
    שוב, מאחלת לך רק הצלחה בבחינות ותעדכני מחר איך היתה השקילה.
    הספורט ישוב להיות חלק מחייך ברגע שהלחץ ילך ויפחת. זה ברור :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לא מצאתי זמן הליכה, וחבל..
    מה שכבר הצלחתי לעשות חצי שעה אירובי! והיה כיף..!!!
    אני חולת ריקודים בכללי..אוהבת לרקוד בכל חגיגה אפשרי או סתם בבית עם מוסיקה בפול וואליום, והיום- אחרי הרבה זמן נתתי לעצמי חצי שעה של אושר, שכחתי לגמרי מהבחינה בסטטיסטיקה עוד חודש-וזו הייתה הנאה שאין כמותה.
    כך גם גיליתי שהגב שלי התאושש פחות או יותר ולא הגביל אותי כ”כ בתנועה.
    תודה לכולן-כמו תמיד עזרתן לי בצורה מטורפת ועודדתן עד בלי די.
    מחר-על הבוקר, עדכון שקילה..משמח..מקווה.
    😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות