שלום לכל המתמידים….אני מתחילה מחר את התפריט של ה1200 . שוקלת 68 גובה 163. חודשיים אחרי לידה…היעד שלי זה לחזור ל58 קילו משמע 10 קילו פחות. מאוד חשוב לי להתחיל כבר כי אני יודעת מנסיון מר לאן זה עלול להוביל…ויש לי שאלה: כאשר אני בוחרת מהרשימה בתפריט לדוגמא בא.בוקר חלבון גבינה אני בוחרת אך ורק אחד? או צריכה לחשב לעצמי את הקלוריות?? תודה על העזרה ובהצלחה לכולם!!! :לשון:
קודם כל ברוכה הבאה למשפחה ובהצלחה רבה.את מתחילה ונכנסת לאורח חיים בריא ונכון אז קדימה לעבודה עם מלא מוטיבציה. ועכשיו לשאלתך- בארוחת בוקר מגיע לך חלבון גבינה , אז צריכה לבחור בתחליפים חלבון גבינה אחד למשל 2 כפות גבינה לבנה 5% (כל הסוגים) וכד' עפ”י הרשימה וכן לגבי התחליפים של הפחמימות.ירקות חינמיים (גם ברשימה) חופשי…
לרדת 10 קילו …לא פשוט לבד..למרות שנראה לי שזה המון ולא מתאים על פי הפרמטרים שלך. כשתתצרפי לקבוצה המנחה תדע להגיד לך כמה לרדת וזאת בהנחה שהיא כמובן לא רוצה אנורקסיות. אז קדימה תירשמי. בהצלחה.
אהההה אני לעומת בת 54 גובה 164 שוקלת 70 קילו והיעד שלי הוא ל-65 קילו זה ממש מספיק לי. הנה דוגמא למה את צריכה הנחיה מקצועית. כי כל אחד שונה. יאלללה חפרתי ..מזל טוב להולדת הילד/ה