היי נסיכה,
מה שאני עושה זה מביאה לעבודה 3 ארוחות (כריכים מושקעים) + קופסא גדולה של 7 ירקות טריים וחתוכים + מרק חינמי סמיך ומשביע.
בנוסף,
ברגע שאני מגיעה לשולחן שלי, אני ממלאת בקבוק של 1.5 ליטר מים וכל הזמן שותה.
כך כל הזמן יש לי מה לנשנש בנוסף לארוחות ואני לא מגיע למצבי רעב כמו שתיארת.
אני מאמינה שיש לכם מקרר בעבודה.
אם כן, את יכולה להביא לעצמך מרק (ואפילו ירקות חתוכים) ליומיים ולהשאיר במקרר.
ירקות חתוכים טריים (שאני מביאה לעצמי לאותו היום) ,לא חייבים להיות במקרר ואני שומרת אותם במגירה לידי כך שזה כל הזמן זמין.
כדי שיהיה קל יותר בעבודה זה דורש התארגנות בבית :לשון:
לבשל מרק גדול, לדאוג שתמיד יהיו בבית ירקות וכו,..
מקווה שתמצאי בקרוב את הנוסחה המנצחת שלך! 🙂