הי לכולם
אני חייבת לחלוק איתכם
בשבוע הראשון ירדתי קילו מאתיים והייתי מאושרת בשבוע השני והשלישי הייתי בצילומים בלילות והכי יצא מאיזון אבל לא עליתי מה שירדתי בשבוע הראשון. בשבוע הרביעי שהיה עכשיו עשיתי הכל כשורה ולא ירדתי . והשבוע אני לא מצליחה לחזור לעצמי אני לא עומדת בדיאטה אני עוברת תקופה הורמונלית לא מאוזנת כי הפסקתי גלולות אז תחושת רעב תמידית וכמו בור ללא תחתית! ואני גם קצת מבואסת מהחיים והכל לא הולך :עצוב: :עצוב: בכל מקרה אני לא יודעת אם בא לי להמשיך בכלל אין תוצאות ומאוד קשה לי בדיאטה הזו וזה לא הופך אצלי לאורח חיים.. תודה על ההקשבה חן :אוהב:
את האמת שאני מאוד מזדהה איתך אבל ההבדל בנינו זה הזמן שאני בתוכנית. את צריכה להפסיק קודם כל להתייסר ולחדול מלהגיד כמה רע לך, כמה את רעבה וכו. אם את בתקופת רעב יש מלא מתכונים חינמיים או שאת יכולה גם להתייעץ במנחה שלך, בשותפות לקבוצה וגם בפורום. כשמתחילים תהליך צריכים להשליך אוצו על כל תחומי החיים שלנו. גם אם צרדי ותרגישי סבל לאחר זמן מסויים את תפסיקי ליישם את מה שלמדת ותחזרי לאורח החיים הישן שלך. תחשבי כמה את רוצה את זה ומה את מוכנה לעשות למען התהליך ולמען עצמך! שולחת חיבוק.
חן מתוקה,
תיזכרי בשבוע הראשון שירדת והיית מאושרת – מה עשית באותו שבוע שירדת במשקל? תשחזרי ותיישמי אפילו רק בשבוע הנוכחי – יום אחרי יום ותראי למה הגוף שלך מסוגלח.
לעניין הפסקת הגלולות – ייתכן שאת רעבה יותר, תאכלי יותר מרק חלי, תנשני ירקות חינמיים.
ברגע שתאמני את הראש שלך שאת רוצה ובאמת רוצה לרזות – את תמצאי את הדרך להתמודד עם הקשיים והאמיני לי – ניתן להתמודד איתם 🙂 נכון שהאימון דורש ממך עשייה אבל שווה את התוצאה.
מאחלת לך בהצלחה :אוהב: :שמח1: