חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מוזמן לחתונה בשבוע הבא-כיצד להתנהג באירוע מה לאכול והאם לוותר על חלק מהארוחות באותו היום בכדאי להשאיר את הקלוריות לערב.
    כמו כן שבוע לאחר מכן אני מס' ימים באילת-מה לעשות בחופשה

אלמוני
    לא פעיל

בחתונה תאכל סלט ירקות או מוקפץ סיני עם עןף וסויה ובמלון תאכל אבל בשיפיות לא חטיפים וכאלה הרבה ירקות

אלמוני
    לא פעיל

לגבי החתונה, ביום הזה תשנה סדר ארוחות בתפריט, את הארוחה העיקרית תאכל בחתונה, עדיף סלטים לא שמנים במיוחד ואל תשכח לקחת צלחת קטנה.
    במלון תשתדל לשמור על 6 ארוחות. לשתות כוס לפני הארוחה וכוס אחרי.
    לפני שאתה לוקח צלחת קטנה!!! אתה עושה סיבוב מסביב במזנונים בוחר בעיניים ורק אח”כ לוקח צלחת וממלא אותה בשפיות עדיף ללא בצקים ולבחור דברים “קלים” יותר. כמובן את המנה המותרת תתכנן בין הארועים.תאמין לי הכל אפשרי עם תכנון מראש תראה כמה גדול אתה תהיה.

אלמוני
    לא פעיל

והן מניסיון..
    נתחיל בארוע – כמו שאמרו לך, תחליף בין הארוחות, כלומר את ארוחת הערב תאכל בצהריים ואת ארוחת הצהריים תשמור לאולם אבל בשום פנים ואופן אל תוותר על ארוחות באותו יום. המלצה שלי – תגיע באיחור לארוע, כלומר אל תגיע לשלב של הבר כי שם חופשי אפשר ליפול ואז פשוט תחכה למנה העיקרית שבד”כ יש בה פרגית או משהו בסגנון ואורז או תפו”א עם סלט חסה שגם בד”כ מגישים וזה אחלה, תוותר על הקינוחים כמובן.
    לגבי המלון – תיערך לפני, כלומר תיקח איתך לחם קל, פירות, חטיפי אנרג'י וכו', אני הלכתי עם תיק שלם לבית מלון ובאותו שבוע ירדתי יותר ממה שאני יורדת כל פעם, 1 קילו והיום אני אברך אם יצא לי שוב להיות בבית מלון שזה אחד הדברים שהכי פחדתי ממנו. בבוקר תוריד איתך 2 פרוסות לחם קל ואל תתבייש מאף אחד, שים אותם בצנים ביחד עם ביצה באיזה צורה שאתה רוצה וירקות וגבינה 5%. בערב תלך לכיוון של מנת עוף עם תפו”א אפוי או אורז ושוב סלטים. בין לבין תאכל את ארוחות הביניים ואם יהיה לך חשק גם תלך לחדר כושר במלון.
    תאמין לי שזה אפשרי וזה אפילו כיף גדול לדעת שאתה בבית מלון וממשיך בתוכנית.
    שיהיה בהצלחה ותהנה,
    אהובה

אלמוני
    לא פעיל

היי אבירם…
    קיבלת המון עצות שימושיות ונהדרות!!
    כל שנותר לך כעת הוא ליישם אותם
    ולזכור שאתה יוצא לנופש כדי לנפוש ולא כדי לאכול !!
    בהצלחה, יש בך את הכוחות לעשות זאת
    איה

אלמוני
    לא פעיל

היי.
    אפשר גם 150 גרם בקר כן..:) עד פעמיים בשבוע.
    חשבי כמה תפוחים אפשר לצרף לגודל האגרוף שלך.
    בהצלחה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות