שלום לכולם. רציתי לקבל הבהרה לגבי חזה עוף (לא הבנתי מהחוברת ולא ממש מצאתי תשובה דרך החיפוש בפורום). אני משתמשת במשקל דיגיטלי ומקפידה על הכמויות המדוייקות. לכמה גרם חזה עוף מוכן, לאחר בישול, שווה מנת חלבון? 100 או 150? תודה מראש.
לאחר בישול 100 גר' אבל אם את מודדת אותו לפני בישול זה צריך להיות 150 גר'
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך