חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לאחר עלייה במשקל,דכאון,וייאוש החלטתי סוף סוף לקחת את עצמי בידיים.זו לא ההתנסות הראשונה שלי בהורדה במשקל.הורדתי בעברי 30 קילו אשר בהדרגה העליתי בחזרה.מיותר לציין שאיכות החיים שלי,בנוסף לביטחון העצמי כבר כמעט ולא קיימים.
    האתר כמובן נפלא ומקצועי,הפורום נראה חביב ומזמין,אני בטוחה שיהיה לי כאן נעים ונוח.
    רציתי רק לדעת האם יש סיכוי שיש כאן עוד מישהו שעברה את זה ושיכולה לחזק,לתת עצות,או כל דבר.זה נורא יעזור לי בתקופה כזו רגישה.

מצפה בקור רוח להכיר כאן אנשים עם קשיים דומים,לשתף הצלחות,ובעיקר להרגיש טוב עם עצמי.

לילה טוב לכולן! :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב ענבל,
    כמוך כמוני – אחרי ששנים התנדנדתי במשקל, ממש כמו אקורדיון, לפני שנה ניסיתי שוב ואחרי מס' חודשים נפל לי האסימון שאם אני באמת רוצה – אני אצליח! והצלחתי :שמח1:
    עצה שלי אלייך – את החלטת שאת רוצה, עכשיו נותר לך ליישם – תציבי מטרות קטנות, כאלה שניתן לעמוד בהן – מארוחה לארוחה, שתיה, הליכה פעמיים – שלוש בשבוע (אפילו של חצי שעה), 5 ק”ג 🙂
    תדמייני את עצמך, ענבל, עומדת במטרות הקטנות האלה – איך תרגישי?
    פה בפורום באמת תקבלי את התמיכה והפרגון שאת צריכה, כמו שרובנו צריכים.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני כמוך, הייתי בעבר בקבוצת הרזיה , ירדתי 27 קילו ועליתי … כאן, אם תשתפי פעולה זה לא יקרה לך! תשאלי למה? כי כאן לא מחפשים רק לעשות קופה, את לא מאמינה כמה כאן צוות שלם דואג לנו, כמה חלי שהיא המייסדת זה לא רק שם זה גם קול שתמיד מהדהד ואומר/כותב בזמן הנכון…
    יש פה מדריכים מדהימים(שלי מבחינתי מס' 1 אבל תביני שכולם כותבים ששלהם מס' 1 ורק מזה אני לפחות הסקתי שהם מדהימים)
    הכי חשוב – כאן אוכלים, נהנים ומרזים.
    אז אני מאחלת לך המון הצלחה ושתהני בתהליך. אני פה חודשיים וחצי ומודה לבורא עולם שחלי ממן קיימת 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות