חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי
    מזה חודש אני בקבוצה
    נכנסתי עם הרבה מוטיבציה ואני מדייקת בכללים
    אבל ירדתי בשבוע הראשון קילוגרם אחד ואחר כך בשבועות הבאים כבר לא ממש ירדתי (100 גרם לשבוע)
    אני מודעת לכך שלכל אחד הקצב שלו ויש כאלו שהגוף שלהם אוגר ובכל זאת אם אני משווה את מה שאכלתי לפני כן (עוגות מתוקים ומטוגנים) אני אמורה לרדת במשקל גם אם ישנה איזו טעות שלי בביצוע הדיאטה
    אני לא מתכוונת להפסיק אבל בכל זאת מאוכזבת מעט ואמנם לא רצוי להשוות אבל בנות שנרשמתי איתן ירדו כבר הרבה במשקל 0ומשקלן לא עודף משלי)

אלמוני
    לא פעיל

זה דבר ראשון והיא מילת המפתח.
    דבר שני אני מציעה לך לעשות רישום. יש עוד דבר מאוד חשוב שאת צריכה לשים לב , וזה הכמויות של השומן שאת מכניסה לאוכל כשאת מבשלת . יכול להיות שיש יותר מדי שומן באוכל שאת מבשלת למרות שהוא בתכנית לגמרי. ואז יש השלכות.
    תעשי לך רישום גם של מה שאת אוכלת וגם כיצד את מבשלת וכמויות השמן ותעבירי למשרד של חלי במייל , שם יבדקו בדיוק ותקבלי את העצות הכי טובות , על מנת שתרזי.
    כי התכנית של חלי היא כמו נוסחה במתמטיקה, תכנית מדוייקת = ירידה והצלחה.
    בהצלחה משרה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אל יאוש!
    הגוף זקוק לקביעות והתמדה.
    לאחר הלידה התחלתי תפריט בדייקנות ושלושה שבועות(!) לא ירדתיגרם! החלטתי שאני ממשיכה מתוך הידיעה שאני אוכלת בתפריט מה שמגיע לגוף של, והתפקיד של הגוף יהיה להגיב בהתאם…
    מיד לאחר מכן התחלתי לרדת בקצב וכעבור חדשיים הייתי 10 ק”ג פחות! (שזה למעשה כל מה שהיה עליי להוריד).
    מבינה ללבך…
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי דנה..
    אני מבינה את האכזבה וליבי איתך…אבל כדי לעזור לך צריך להכיר אותך ואת נתונייך ולכן אני ממליצה שבמקום להשאר עם האכזבה תתקשרי למנחה ותשוחחי איתה על כך ואפילו תגישי לה רישומי אוכל..יהיה בסדר…התוצאות יגיעו..לעיתים הן מתעכבות..
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות