חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות יקרות 😉 ..מזמן לא נכנסתי לפורום..ממש מרגישה איך שזה השפיע עליי..
    אני לא מאמינה!!!! שבוע שלם!!! לא שמרתי ולא הקפדתי …שבוע שלם !!!
    ואחרי שהיו לי 3 שבועות ללא ירידה כלל..השבוע ראיתי עלייה !!!!!!!! של 1.300 !!! שלקח לי הרבה להוריד אותם 🙁 והנה העלאתי אותם צ׳יק צ׳אק…

עצוב…וכועסת על עצמי..כועסת מאוד על זה שלא התאפקתי..לא חשבתי..וזלזלתי…
    הכנסתי לפה דברים ללא מחשבה..הרגשתי רעב רעב רעב ושום דבר לא הספיק לי..פשוט רוצה עוד ועוד ועוד …זללתי ואכלתי ..וטעיתי

זקוקה לחיזוק ! שאחזור לתלם ..ולהתחזק
    זקוקה למילותיכן..ולתמיכתכן..איך לעבור את המשבר ?
    מפחדת לא לעמוד בזה שוב ..כל כך הייתי מרוצה מהתהליך וכולי מוטיבציה ! לאן זה נעלם ..אינני יודעת

רעיונות..חיזוקים…ואם מישהי עברה דבר דומה ..שיתוף …ודרכי התמודדות…אשמח לשמוע ואודה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

;צוהרים טובים אני לא עברתי את זה אבל שתדעי תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה ,כמה יש בכיס ,ומכאן לצמוח מעלה,לכן הסתכלי קדימה ותמשכי בכול הכוח במטרה החשובה ,מאחלת לך דרך צלחה ושבת שלום :צוחק: :צוחק: :צוחק: :צוחק: :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

דליה, במקום להתייסר ולכעוס על עצמך, תחליטי עם עצמך שאת לוקחת את עצמך שוב בידיים (כי את כבר יודעת שאת יכולה לעשות את זה)וכל יום תעשי לעצמך רישום, מה את אוכלת, אני משתדלת לעשות רישום על מה אני מכניסה לפה.
    אני רואה את התפריט בכל מקום, יש לי אותו במטבח, בתיק , בעבודה ככה שאני תמיד יכולה להציץ ולחזור לתלם עם צריך.
    נניח שמצאת את עצמך – באמצע האכילה. תהיי מודעת לכך שהאוכל לא סתם הגיע לפה, בטח מילא לך איזה צורך אחר. נסי למצוא את התשובה עם עצמך ואז בעתיד שממש אבל ממש תקרה אותה סיטואציה את כבר תדעי לבחור בעיסוק אחר/ לקחת ירק במקום ולשתות מים. ואני בטוחה שאת תצליחי בזה. תנסי ותספרי לנו איך היה, וחוצמזה כל יום זה יום חדש, אז גם אם יום אחד נשברת לא קרה כלום – מחר יש יום חדש ואפשר לחזור למסלול (להצמד לתפריט, הרבה מים ומחשבות חיוביות שאת עושה את זה למענך!) 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות