חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי כולם,
    יש לי שאלה-
    בחודשים האחרונים התחלתי בדיאטה שבהתחלה היתה קיצונית (1000 ק”ל ליום) ובחודשיים האחרונים היא 1200 קלוריות ליום בדיוק. במהלך הדיאטה אני אוכלת בעיקר ירקות וסיבים תזונתיים (כמעט ללא שמן או שוקולד ודברים אחרים ואת הירקות אני מחשבת בחישוב הקלורי וזה רוב התפריט). ראיתי את הדיאטה המוצעת כאן, ויש לי שאלה, האם המעבר שלי לדיאטה שנמצאת פה לא תגרום לעלייה שלי במשקל (הרי יש פה ירקות חופשיים וכו') ולמה ירקות לא מחושבים בערך קלורי? הרי סלט יכול להגיע ל100 קלוריות ומספיק אוכלים 3 ביום וכו'….. ועוד שאלה- מכיוון שממש התנזרתי משוקולדים וארוחות “טובות” האם יש מקום בדיאטה שלכם לשילוב (כמובן לעיתים רחוקות ועל חשבון הרבה תחליפים וארחות) מידי פעם של ארוחות כמו גלידות רגילות שקונים בגביעים או סיני או לאפות וכו'?האם עלינו להתנזר מהם לתמיד? מה המינון שאפשר מבלי שנרגיש עליה במשקל? תודה רבה על המענות!!!!חג שמח לכולם!!!!

אלמוני
    לא פעיל

יש לציין שבבוקר אני שותה בשעתיים ליטר וחצי מים, אוכלת אנרג'י, במשך היום שותה חם ומשקאות דיאט (הרבה), משתדלת בצהרים סלט ואת רוב האוכל אני אוכלת בערב (אני לא חורגת וזה הרבה יותר נוח לי לאכול בערב), אני פשוט עובדת כל היום. האם זה בעייתי? פעילות גופנית – לא ממש עושה… ועוד שאלה- גזר גמדי הוא חופשי ושעועית ירוקה לא למרות שקלורית היא יותר נמוכה (22 לעומת 33), למה? תודה רבה רבה!!!אתם ממש מצילים!

אלמוני
    לא פעיל

בקשר לירקות, מה שחשוב זה לא רק 'כמה' קלוריות אלא 'אילו' קלוריות, והקלוריות שמגיעות מירקות הן לא אותן קלוריות שמגיעות משוקולד למשל, גם אם מספרן זההץ והירקות הם בחינם…מה שהופך את הסלט למשמין לעיתים אלה תוספות רוטב(מנת שומן) או קרוטונים ותירס (פחמימות למינהן..)
    בקשר למאכלים “רגילים” מותר פעם בשבוע להתפנק במה שאת רוצה, אבל מה שאת ר ו צ ה(!) עד 600 קלוריות! איזה כיף נכון??!!
    זוהי רק תשובה חובבנית אז נחכה לתשובתה של המקצועית של איה ונראה מה היא תגיד… 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני אחרי אין ספור דיאטות כסאח שהגעתי למצב של פחות מ1000 קלוריות ביום…..אבל כמה זמן זה יכול להחזיק?זה רק שאלה של זמן..אצל חלי לומדים לאכול נכון..דרך חיים לכל החיים..לא שיטת היו היו המוכרת פה יש לך הכל מהכל לאכול רק בכמיות סבירות…ירקות מי סופר בכלל?אני מצע לך בחום להגיע לאחת הקבוצות ולהתחיל ויהיה בסדר את תירדי והכי חשוב תישמרי על הקיים..בהצלחה חמודה

אלמוני
    לא פעיל

היי עליות וירידות..:)
    ברוכה הבאה לפורום..:) אני שמחה שאת איתנו..
    1. 1000 קלוריות ליום שמורכב בעיקר מירקות לא בריא בשום אופן ואת תגרמי יותר נזק לגוף מאשר תועלת וחבל.
    2. איני יודעת מה משקלך אבל אם בחרת ב – 1200 הצמדי אליו ואכלי כפי שכתוב שם, מאוד חשוב שהגוף יקבל את כל אבות המזון(פחמימות, שומנים, חלבון גבינה וחלבון בשרי).
    3. לא יודעת איך הגוף שלך יגיב בשבוע הראשון, אבל האם אין עוד שבוע לאחר מכן ועוד שבוע וכדומה?
    4. פעם בשבוע בנוסף לתפריט אנחנו אוכלות מנה מותרת, הכנסי מצד ימין ובדקי את שפע המאכלים ה”אסורים” שאנחנו אוכלות כל שבוע ונהנות..:)
    5. סמכי עלינו….זו הדרך הבטוחה לאכול, להנות ולרדת במשקל.
    6. בנוגע לירקות שחינם…אנחנו לא מנהלות חשבונות של קלוריות ולכן ירקות אוכלים חינם או בצורה מוגבלת..לא מירקות עלינו במשקל להזכירך..:)
    בהצלחה וחג שמח

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות