חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

תקופה לא פשוטה של הסתגלות לעבודה חדשה, חיפוש עבודה נוספת, חזרה ללימודים ומה לא…תקופה מבאסת מהרבה סיבות אישיות ואני במגמת עלייה….אני משתדלת אבל אין ספק שאני לא 100% בתוכנית, אני לא טורפת מכל הבא ליד אבל כן מרשה לעצמי לגנוב עוד ביס, לאכול יותר בארוחות, להוסיף עוד ארוחת ביניים לתפריט..אני משתדלת לא ליפול על המאכלים המשמינים כל החטיפים והעוגיות אבל עדיין אוכלת יותר ממה שהתפריט מאפשר לי גם אם מדובר באוכל דיאט (עוד סנוויץ מלחם קל, עוד אנרג'י, עוד פרי, עוד גלידה דיאט)..ביינתיים עליתי קילו בשבועיים ואני מרגישה שזה רק עוד משהו מבין דברים רבים שמכעיסים אותי וגורמים לי להרגיש רע כל כך עם עצמי.
    איך חוזרים לתלם? אני מפחדת לפרוץ לגמרי את הגבולות וממש זקוקה למוטיבציה שנעלמה מזמן..

lee maman
    מנהל בפורום

עוברים עלינו ימים טובים וימים פחות טובים.
    אני יודעת שקשה לאסוף את עצמך כשרע לנו בנשמה.
    אבל אם תחליטי שלפחות במשהו שיש לך שליטה עליו-אוכל, תצליחי לטפל, פתאום תראי איך המצב רוח משתנה והרבה דברים משתנים מסביב. קודם כל תרגישי שיש לך שליטה על חייך ושאת לא נגררת אחרי…..ההרגשה שאת לא נופלת תחזק אותך מאוד.
    אצלנו בתוכנית התוכנית הא רק להיום, רק לעכשיו, רק לארוחה הקרובה, תתחילי בצעדים קטנים וא”חכ בטוחה שתרוצי. בהצלחה!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות