חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום פורום יקר, ככ אוהבת את הפורום הזה כי כאן הכי מרגישה שכולנו באותה הסירה וגם יש לנו אחלה “מצילה” מנהלת הפורום המדהימה!!!! אורנה, אני כבר מלאאאאא זמן רק קוראת ונהנית :צוחק: וזהו…. היום בא לי לכתוב כי יש לי בקשה- ענקית – מוזרה או איך שתקראו לה.לא בא לי לספר את הסיפור שלי כי זה משהו הכי לא הגיוני בעולם אבל קורה. בקצרה…. ממש …. אני בתהליך ירידה במשקל כבר 3 שנים בערך. ירדתי בערך 26 ק”ג , הגעתי לחלי לפני שנתיים בערך עם עליה של 7 , מהר ירדתי 10 וזהו ! מאז עולה קילו יורדת 2 עולה 2 יורדת קילו – לונה פארק אמיתי. כנראה שאני לא ממש יכולה לרדת כי השמנה שבי תמיד מנצחת! וזה לא שאין לי עוד לרדת , יש ועוד איך ! כרגע אני במצב שאם אני יורדת 10 ק”ג אני אהיה סבבא.אבל אין לי את הפוששששששש, אין לי את הכוח, רצון יש לי ומלא כי אוטוטו הקיץ והבגדים שלי מקיץ שעבר קטנים….. בקיץ שעבר הייתי הרבה יותר רזה.קשה לי התכנון של מה לאכול ומתי ואם אין משהו מתוכנן אצלי , אם אין תכנון אין הצלחה.אם מישהי מכם תרצה לשתף במה ואיך אוכלת בכל יום – אני חוטפת ואלך לפי זה …… מחכה לנס.מחכה לתפריט מדוייק לחמישה ימים שיגיד לי מה בדיוק לאכול וזה מה שיכניס אותי חזרה לעינינים.מי מפרטת ? :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי, מכירה את המצב שלך והרצון צריך להיות הכוח שלך..אני יכולה להגיד לך שאני חושבת על מטרה וסיבה למה אני רוצה לרזות וזה עוזר לי (לדוגמה :ללכת בקץ לם עם בןדוד שבא מחו״ל..)
    התפריט שאני עושה זה 1200 וזה מה שאני אוכלת ביומיום:
    בוקר: 2 פירכיות אורז עם 2 כפות קוטג 5% ומללפון
    ביניים : תמר. / תפוח
    צהריים: 2 שניצל תירס לייט ו3 כפות אורז או תפוח אדמה בינוני במיקרו, וסלט ע כפית שמן ולימון ומלח (במקום השניצל תירס אפשר חזה עוף )
    ביניים: אנרגי שוקלד לבן ותמר/תפוז/תפוח
    ערב: פיתה קלה עם ביצה וכף קוטג, סלט עם כפית שמן
    לילה: מעדן תענוג וניל 0% ותמר או תפוח

מקווה שעזרתי 🙂 כמובן שיש לך תחליפים שאת יכולה לבחור מה לאכול..
    ףףבהצלחה!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

שידור ישיר ורציף.
    קדימה יפית כשאת רוצה את עושה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

עוקבת אחרייך זמן רב.זוכרת את המטיבציה שנתנה לך הבר מצווה של הבן.
    יודעת להגיד שלאורך הדרך את מוכיחה כנות שלא אופיינית לכל אחד.
    את רוצה לרזות זה ברור לי אבל לא מוצאת את הכח לגיוס עצמי והגעה למטרה.
    ומהי המטרה בעצם?שמירה?
    מניסיון יכולה להגיד שגם כשהגעתי לשמירה היה לא קל.עכשיו אני מבינה שזו בכלל לא המטרה
    המטרה היא להפנים את הדרך/את התהליך/את שינוי המחשבה.
    בחרת לעצמך מנחה מעולה!!
    מנחה שנותנת המון כח ותובנות משל עצמה.מהדרך שהיא עברה.
    כל שנותר לך כעת זה להחליט!להחליט מה יפית רוצה בשביל עצמה!
    אני זוכרת גם שבאחת הפעמים רחלי ישבה לידך ונתנה לך המון כח.
    תזכרי בדרך הנפלאה שעשית עד כה.שנסי מותניים והתקדמי.צעד קטן בכל פעם.
    אל תוותרי לעצמך על עצמך.חבל.אוטוטו הקיץ מגיע.
    ב ה צ ל ח ה
    ובקשר לפירוט לצערי אין נוסחת קסם.ארגון/הליכה לפחות שלוש פעמים בשבוע/מנה מותרת שווה/
    מים/השקעה וגיוון באוכל/לנסות ככל שניתן לא להכניס “אויבים ” הביתה/הקפדה על הליכה פעם בשבוע לקבוצה גם אם היה שבוע לא מוצלח/אמונה עצמית התמדה והרבה סבלנות.
    אני מחכה לשמוע ממך.
    ועזבי את הפרסומות הן לא מציגות את מה שאת רוצה לראות.תחתכי לך גזר וקולורבי במקום

אלמוני
    לא פעיל

יפית זה נורא מתסכל מה שאת מספרת אבל אם אחרות יכולות אז גם אני יכולה!!!
    כדאי ורצוי לאתגר את עצמנו רק ביומים ואחכ נמשיך “רק” עוד יומיים כשהמטרות קצרות ואני מצליחה , יש לי את הפוש שנותן כח.
    בהצלחה!
    השקעת והגעת לשישגים יפים, אל תוותרי לעצמך!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות