חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אוףףף, אני שומרת ומקדימה ואז מגיע הדחף הזה ואני אומרת לעצמי שזה לא בסדר בקול הפנימי :עצוב: אבל נכנעת לדחף ואוכלת :ph34r: לפעמים זה נראה לי כמו התמכרות לסמים :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

המנחה שלנו הסביר שכל היום תלוי באיך אנחנו מתחילים את הבוקר. אם מתחילים בארוחת בוקר מתוקה ולא משביע כמו שני פתי בר או קורנפלקס עם חלב אז כל היום אחר כך נגרר עם רצון למתוק. הוא הסביר שאם מתחילים עם לחם וגבינה למשל אז הכל נראה אחרת כי הגוף מאוזן מבחינת חילוף חומרים והוא לא דורש פחמימות מיותרות (מה שאנחנו מפרשים כצורך למתוק)….
    אם את אכן מתחילה במתוק, תנסי לעשות כמה ימים כמו שאמרתי ותראי אם יש תוצאות!

אלמוני
    לא פעיל

מה שאני עושה זה בוחרת בחטיפים של חלי יש שם שוקולד !!! לפעמים אני אוכלת פעמים ביום למרות שהבנתי שזה לא מומלץ אבל זה זה עוזר מאוד !!! ממליצה בחום במידה ואת לא אוכלת אותם … 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני מכור למתוק אחרי ארוחת הצהריים. בעיקר שוקולד.
    במקום להתנפל על המתוקים בארון, שמתי בו סוכריות מנטה של 7 קלוריות. כוס מים לשטיפת המליחות בפה, ואז סוכריה הם תחליף מצויין עבורי.
    אחרי כמה חודשים ככה, אני כבר זקוק הרבה פחות אפילו לסוכריות.

ועוד דבר לגבי ארון המתוקים – הוא עבר מקום לארון הבגדים של הבת שלי. ככה אפילו אם אני רוצה, אין בארון כלום חוץ מהסוכריות שלי. והרי להתגנב לחדר של הבת שלי ולגנוב ממתקים זה פתטי, אז אני לא מתפתה.

אלמוני
    לא פעיל

לכולנו יש דחף למשהו ולכן אנחנו כאן.
    טכנית יש את הסוכריות (נדמה לי שעד חמש ביום), מסטיק
    חטיף אנרגיה שהוא מנת פחמימה של אחה''צ -אפשר להחליף לארוחת ביניים אחרת בשעה שיש לך צורך למתוק, או ארטיק/קרטיב דיאט -מותר שניים עד שלושים קל' כ''א. תכיני שתיה שווה
    תשתפי ותדברי על הקושי זה עוזר!
    בהצלחה! 🙂 :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב אורית!!
    השבוע גם אני נתקלתי בדחף הזה כל יום.. יותר נכון כל שעה.. בד”כ מצליחה להתגבר על זה..
    אבל השבוע – ה”זמן הזה בחודש” שיגע לי כנראה את כל המערכות בגוף, יש גם ימים כאלו 😐

מסכימה עם גיא לגבי הסוכריות, לרגעי ה”משבר” אחרי ארוחת הצהריים שומרת לי כמה במגירה בעבודה.
    יש עוד פתרון שהציע לנו המנחה באחת הפגישות הוא נשמע קל ומעצבן בפשטותו.. אבל בשבילי הוא עדיין קצת קשה ליישום.. אבל אין מה להפסיד מלנסות.. פעם- פעמיים- חמש פעמים.. עד שנצליח:
    הוא הציע לנו לספור עד עשר לפני שמכניסים איזה “פרי אסור” שכזה..
    אפשר גם לשתות כוס מים בזמן הספירה.. אפשר גם לחשוב על “כמה כדאי לי לאכול את זה – האם זה שווה את הקלוריות”

שיהיה המון בהצלחה היום בשקילה!
    אפשר כבר להגיד בשקט – מהיום דף חדש, לא משנה מה יהיה בשקילה! :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות