חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם,פעם ראשונה שאני כותבת בפורום,התחלתי את הדיאטה אתמול ואני ממש לחוצה כי אני מרגישה כאילו הפינות לא סגורות כלומר שכאילו יש לי דברים שאני עדיין לא יודעת וחבל לי לבזבז זמן ושיתכן ואני עושה טעויות.חוץ מזה כולם לא מדברים על קצב הירידה שלהם או עלך קצב ירידה בכלל ואני שואלת את עצמי מה פרק הזמן שיקח לי להגיע למשקל הרצוי (בערך)ולאן אני צריכה לשאוף.אני מבינה שאתם דוגלים באורח חיים אבל גם חשוב לי לדעת מה עומד בפניי.הייתי גם שמחה אם הייתי יכולה לקבל ליווי מבנות שכבר בשלב מתקדם כך שזה יעודד אותי ויקנה לי תמיכה.אשמח לקצת הסברים ותשובות,תודה

אלמוני
    לא פעיל

אן היי גם אני שהתחלתי לא היתי סגור על כלום פשוט תלכי צמודה לתפריט היומי ותכיני לך את האוכל לכל היום בבוקר כמו כן מרקים זה דרך “לסתום חורים” של רעב אני נצמדתי לתוכנית במדיוק!!! וירדתי 25 ק”ג ב5 חודשים אבל הירידה מאוד משתנה מאדם לאדם(אם משלבים ספורט זה מזרז את התהליך)ואני לא מרגיש רעב חשוב מאוד גם לשתות לפחות 12 כוסת מים ביום ויותר מהכול צריך מוטיבציה לראות את המטרה ולשאוף לשם בהצלחה ההרגשה לאחר הירידה טעימה יותר מכול אוכל או ממתק בעולם

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות